16 gü

Kocam neden beni aldattığı kadınla oğlumuzu görüştürüp boşanmaya yanaşmıyor?

Kocam beni 1 yıldır aynı kadınla aldatıyor. Bana ona aşık olduğunu söyledi. Beni sevmediğini. Ancak bu kızdan önce öyle şeyler söylemezdi. Sevmeseydim seninle evlenmezdim derdi. Şimdi o kadına kör gibi aşık oldu. Beni görmüyor, karı koca gibi değiliz. Boşanmak bile istemiyor benden, o kızın evlilik kadını olmadığını söylüyor. Yalandan artık o kızla konuşmuyorum bitti diyor. Ben yakalıyorum, yine aynı şeyi söylüyor bitirdim, artık konuşmayacağım diyor. Amma bağlanmış kıza, kendi ile savaşta ayrılamıyor. Geçen sefer oğlumuzu o kızla görüştürmüş. Kız oğluma oyuncak almış. Oğlum eve gelir gelmez her şeyi bana anlattı. Evi terk ettim şu anda ayrı kalıyoruz amma boşanmıyoruz. Kocam da gelip beni götürmüyor, nasıl gittiysem öyle gelsin diyor. Yalandan çocuğu metresin değil de kız arkadaşının yanına götürdüğünü söylüyor. Ancak oğluma fotoğraf gösterdim, o kız olduğunu söyledi. Kocam boşanmıyor da benden. Ben de boşanıp o kızı mutlu etmek istemiyorum, kız resmen bizi boşatmak için uğraşıyor. Kocam neden çocuğu o kızın yanına götürdü sizce? Oğlum 5 yaşında, konuşacağını biliyordu.

Kocam neden beni aldattığı kadınla oğlumuzu görüştürüp boşanmaya yanaşmıyor?