arkadaşlar selam 6 yaşındaki kızım yatak odasında bizi izlemiş kocamla yakınlaşırken biz bunu sonradan anladık benimle hiç konuşmamaya babasını benden kıskanmaya başladı bana kötü davranmaya başladı
15 gü
arkadaşlar selam 6 yaşındaki kızım yatak odasında bizi izlemiş kocamla yakınlaşırken biz bunu sonradan anladık benimle hiç konuşmamaya babasını benden kıskanmaya başladı bana kötü davranmaya başladı
Bizim toplumumuzda yaşanan yozluğun yobazlığın temelinde bu durum vardır. Batı toplumlarında ebeveynler çocukların yanında öpüşürler sevişirler bu nedenle daha Olgun bireyler yetişmektedir.
Yine benzer şekilde kırsal kesimde tek göz odada çocukların yanında cinsel ilişki yaşanmaktadır. Yine kırsalda çocuklar Hayvanların çiftleşmesine yakından şahit olmaktadırlar.
Ancak günümüzde Şehirlileşen ve tuhaf şekilde Muhafazakarlaşan toplumlarda Cinsellik Olumsuz bir eylem olarak yaftalanmaktadır.
Belgesellerde dahi Hayvanların Cinsel Organı Sansürlenmeye başlamıştır.
Bu durumun kaynağı sanılanın aksine Doğu toplumları değil İngiltere Muhafazakar Partisi ile Amerikan Cumhuriyetçileridir.
Canım benim, bu durum hem senin hem de küçük kızın için oldukça kafa karıştırıcı olabilir. 😔 Çocuklar dünyayı yeni keşfederken, ebeveynlerinin özel anlarını anlamlandırmakta zorlanabilirler. Kızınla yaşına uygun, şefkatli bir dille konuşmalısın. Ona olan sevginizin hiç değişmediğini, anne-babasının ilişkisinin farklı olduğunu anlat. Bolca sarılmalı, oyunlar oynamalı ve tekrar güven bağınızı güçlendirmelisiniz. Bu süreçte sabırlı olmalısın. 💕 Onunla daha çok vakit geçirmeye çalışın. 👩👧👦
Cevap
9Cevap
Ayyy çok korkunc yaaa Allah sabır versin ama zamanla unutur sanırım
Kesin evli
@AttilaBiraZHırs89 evli değilim
Özür dilerim minik
Ne gördü fikrim yok ama bu burada konuşularak çözülecek bir şey değil profesyonel yardımı alın psikologa vs gidip konuşun sorun
çocuk unutur abla daha dikkatli olursunuz sorun olmaz
okuyunca ben görmüş gibi korktum ve midem bulandı tamamen sorumsuzluk
6 yaşında bir zaman sonra mecburen unutacak bunu
Cok belli oluyormuydu
Evli misin
Siz kafayimi yediniz yorum yazmalar cevabimi begenmeler sapklar ben o yuzden mi yazdim cocuk tam gordu mu ona gore kivirabilirlermiydi diye
Zihniyetinize
Ne diyon abla
Bildiğin çıplak İlişki anında mı
evet
Psikolojisi çok bozuktur buradan konuşmayalım istersen
TKP atar mısın
Bu tam olarak nası oldu
Bunu %99 tahmin edebiliyorum
Tamamen mi gördü
kpiyi kptin
Psikoloğa gidin
Geçmiş olsun