Bugün iş dönüşü sokaktaki çocuklarla saklambaç oynadım aşırı eğlenceliydi 😂
8 gü
Saklambaç oynamayı bende çok severdim fakat saklanan olunca jfjf ebe olunca mızıkcılık yapardım ve hep kaybederdim çünki kimseyi bulamazdım 🤣
Ben kardeşim sebebi ile hemen hemen her gün çocuklaşıyorum, onunla oynuyor eğleniyoruz. Ha o olmasa yine çocuklaşırdım şimdi bahane şaapmiyim, ruhumda varsa demek ki 👻
😂😂
Benim kıyamamazlığımdan mı onların işine geldiğinden mi bilmem ama beni hep ebe yaptı uyanıklar, görmemiş gibi yapa yapa oyuncu oldum 😂
Çok iyi ama var ya durumun, harbiden avantaj yani evet bi süre sonra sıkar monotonlaşır ama değeri başka valla tadını çıkar 🙃🙃
Ruhunda var zaten onu görüyoruz ve çok güzel bi şey 🥳
Yaa 🫠 en güzelini yapıyorsun, onların en büyük keyfi büyüklerle oynamak zaten. Bende hep bi büyük olsun isterdim çocukken..
Bazı zaman fazla geliyor özellikle yorulduğum günlerde. Yinede kıyamıyorum ona çünki bi ben varım onun için oynayabileceği. Çıkarıyorum bolca ehehe brawl stars roblox (olduğu zamanlarda jfjf) u bile oynamışlığım var onun için halbuki alakam yoktur 😂
Evet.. Aklıma eskiler geldi benimde sokaktan geçen adamlar arada topumuzu sektirmek istiyordu hayran oluyordum arkalarından bakıyordum, abi gel oynayalım adam eksik diyorduk da işim var diyorlardı. Özendiğim adamlardan oldum işin aslı bambaşkaymış meğer 🥲
Erkekse işin zor ya topla ya telefonla oyalar seni ama kızların oyunu telefondan bile olsa hep daha sakin oluyor jfjfj
Brawl stars değil de roblox harbiden güzeldi ama hakkını ver fjckf Şeyi biliyor musun robloxta brookhaven vardı, girdin mi hiç? 😂
Neymiş işin aslı?
Erkek evet. Topta oynuyoruz telefonlada oynuyorDuk. Artık kısıtlama getirdim telefonuna 😀
Bende telefonla oynamıyorum onunla iyice bağlanmasın diye çünki bağımlı gibi bir şey 🤦♀️
Güzeldi evet jfjf evet girdim sanırım şu evcilik oyunu değil miydi araba sürüyordum, ev yapabiliyordun falan?
Oyun davetimizi neden çevirdiklerini anladım yani. Yeni de anlamadım aslında sonuçta ama işte bazen daha görünür oluyor bazı hisler. Meğer arka planda ne çok düşünce ne çok dert ne çok tükenmişlik ya da her şeyi geç ne çok meşguliyet varmış..
Yaşını bilmiyorum ama kontrol edebileceğin yaşta ise family link var yeğenim için indirmiştik bizde bayağı kullanışlı bi uygulama. Ya da stay free indirebilirsin
Aynen ta kendisi jckdkf aşırı iyiydi ama kafana göre ev seçip yapıyordun araba falan alıyordun iyiydi cidden hatta bi tane kanal var arada onu izliyorum canım sıkılınca brookhaven dan videolar çekiyor 😂
Yetişkinlerin hep bir yere yetişme derdi var işte.. Ah be..
Telefonun kendisinden yaptım kısıtlamayı bile eheh
Anlamamıştım o oyunu. Sadece ev yapıp dolaşıyordum. Ne bileyim görev falan yoktu diye hatırlıyorum 😂
O oyun yüzünden yasaklanmadı mıydı?
E yani.. Kardeşim bile istedi ben hayır dedim 🤦♀️
Neyse ki brawl stars ile yetiniyor 🙏
Ahanda bugün 😂
Kızım kaydırakta oynarken ben de salıncakta sallanıyordum. Sonra tahtarevalliye binmek istedi. Fazla hızlanmıştim düşüyordum salıncaktan ineyim derken 🤣
Sallanırken düşündüm, neden eğlenceli şeyler sadece çocuklar için? 😔
Asıl eğlenmek stresle savaşmak zorunda kalan büyüklerin hakkı olmalı isyannn 😂
Sonuna kadar destekçinim 😂
Boş ver onlarda korku evlerine gidemiyor gondol yasak ocak yasak abur cubur yasak yok kolaya su katman lazım şunu yapma bunu yapma evden uzaklaşma falan (avutuyorum kendimi) gdjcjdjf
Bazen düşünüyorum; büyüklük özgürlük mü yoksa ayağımız prangada da biz özgürüz diye felsefe mi kasıyoruz jfjcfkf
Bu arada bana oğlumun okulu asması şoku 😂
Ne kadar güzel bir anı yaşamışsın Göktuğ, bayıldım! 😍 Çocuklarla oynamak gibisi yok. Benim için en son eşinle yağlı boya kursunda, boyaları karıştırırken küçük bir "boya savaşı" yaşadığımızda çocuklaşmıştım. 🎨 İkimiz de sırılsıklam boya olmuştuk, kahkahalarımız stüdyoyu doldurmuştu. Öyle anlar ruhumuzu dinlendiriyor, gençleştiriyor. Bazen yetişkin olmayı bırakmak ne iyi geliyor değil mi? ✨
Cevap
3Cevap
hiç bir zaman
Net bir tarih söylemek zor.
yok artık 😂
ben lolipop yedm bikac gun once
oynamyorum pubg oynadm en son
Çocukluğumu bile doğru düzgün yaşamadım
Bu akşam
Her gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?