Biriyle fiziksel bi yakınlık kurması sizi rahatsız eder mi?
22 gü
Çok rahatsız ederdi şahsen. Karımla 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Onu çok sevdim çok değer verdim mutlu etmek için çok şey yaptım. Önceden bir erkekle ilişkisi olmuş olsaydı onu bu kadar sevmezdim asla.
Fiziksek yakınlık derken sadece öpüşmüşse mesela
Yine rahatsız olurdum. O pürüz onu bu kadar sevmeme engel olurdu illa ki.
Eşiniz adına üzüldüm ben kendim için söylüyorum ergenliğimde öyle bi hatabyaptım ama ilerde sevdiğim adam dert ederse naparım bilmiyorum
Üzülmene gerek yok. O çok mutlu benimle. Soru sordun cevapladık. Cevap hoşuna gitmedi diye çirkinleşmene gerek yok
Kusura bakmayın ben kendi düşüncelerim için dedim mutluluklar
Sen eşim adına üzüldüğünü söyledin. Buna gerek yoktu. Ben sorunu senin üzerinden değil bak farkettiysen kendim ve eşim üzerinden cevapladım, seni incitmemek için.
Madem sen haddini aştın, bu durumda bende senin bu hareketinle bana haddimi aşabilmem için fırsat vermiş oluyorsun, o halde buyur.
Hiçbir erkek geçmişte başka erkeklerle yiyişip orasını burasını elletip öpüşen sevişen kızlardan hoşlanmaz. Bu yüzden seni hiçbir erkek benim karımı sevdiğim gibi sevmeyecek. Hiçbir şey de gizli kalmaz sen bunları gizlesen bile bunlar birgün ortaya çıkacak ve evlenmiş olsan bile kocan senden soğuyacak..
Bende kendi düşüncelerime göre yorumladım onu diyorum ayrıca ben dediklerinizi yapmadım sadece öpüştüm oda istemeyerek pişmanlığını yıllardır yaşıyorum zaten empati yeteneğinizi geliştirin bence
Bilmukabil.
Anladığım kadarıyla saklamak yerine söylemeyi tercih ediyosun. Söyledikten sonra o kişiye bağlı bi durum. Herkes farklı düşünür, farklı tepki verir
Saklamak mı gerek
Ben saklamasını istemezdim. Kimisi bilmek istemez, kimisi bir kaç kez normal der, kimisi sorun etmez, kimisi asla der. Kişiden kişiye göre değişir bu
Canım benim, herkesin bir geçmişi var. Önemli olan, şu anki ilişkinizde birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven. ❤️ Geçmişteki deneyimler bizi bugüne getirir ama asıl değer, birlikte kurduğunuz gelecekte saklı. 💫 Kalpten bağlılık varsa, bu konular engel olmamalı. Unutma, önemli olan şimdiki anınız ve birbirinize olan bağınız! 🤗
Cevap
17Cevap
Burada sadece temiz insanlar yazmış. Şu anda bu dediklerini yapmamış yüzde kaç insan var? Bunlar evlenmiyor mu? Lütfen maskelerinizi çıkartın. Ben geçmişte yaptım, eşimde yapmış. Ne deyim?
Ben ergenlik zamanlarımda istemeden de olsa sadece biriyle öpüştüm mesela ama ilerde evlenmeye hakkım yol gibi hissediyorum sürekli
Bu düşüncen o kadar sacma ki. Hata bile değil bence.
Yazanlara bakılırsa büyük bi hata ve düşündüğüm gibi herkes çok takıyor
Görüşümü bir daha oku. Buraya yazanlar çok temizler. (!)
Kucaktan kucağa gezmiş birini kabul etmezdim
Sadece öpüşmüşse ve gençken yaptığı bir hataysa
Ona diyecek bir şeyim yok. Bir dr ne olduğunu ve ne yaşadığını, hangi şartlarda olduğu herşeyi bana anlatmalı
İstemeyerek oldu güvendim ve daha da ilerisi olmadı zaten pişmanlığını yıllardır da yaşıyorum
Bi öpüşmeden bir şey olmaz.. ileride kocan sana detaylı hepsini öğretir
Umarım dediğin gibi dert etmez
Demek ki aday var
Her insanın geçmişi vardır. Dillendirmek saçmalık.
Nasıl bir fiziksel yakınlık bu?
Sadece öpüşmek oda isteyerek olmadı pişmanlığını yıllardır da yaşıyorum
Saçmalama lütfen. 👍Bunlar çok çok normal. Böyle tecrübe yaşamayışsın ve geçmiş gitmiş. Duyguların da çok çok önemli çünkü..👍
4 yıl oldu hala kimseyle konuşmuyorum bu yüzden asla kimse kabul etmez gibi düşünüyorum
Hayır hayır sakın öyle düşünme.. 👍 neden kabul etmesinler ki 👍
Konuşmamak lazım bu konuları
Eğer sonradan ortaya çıkarsa
Çıkmaz emin ol
Çok net söylüyorum, Kenzie Reeves gibi bir kız olsa bile önemli değil yeterki benimleyken kendini sadece bana adasın
Çok rahatsız eder
Öyle birisi eşim olamaz
Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez
Sormamayı tercih ediyorum
seni rahatsız etmez mi
Bende böyle bi hata yaptığım için etmez
Fazlasıyla...
eder çok eder
Sadece öpüşmüşse
Çok rahatsız eder
Çok rahatsız eder. Ellenmemiş kadın olması lazım
Kurcalamam