Çok detaya girmeden de olsa her ortamda bizim günümüz var işte salı ve cumartesi gecesi mutlaka yaparız diyor çekinmiyor bazı başka şeylerden de çekinmiyor ama o anlattıkça ben utanıyorum bu normal mi?
17 gü
Sevgilim özel hayatımızı arkadaşlarına anlatsa anında ayrılırdım. Çok saygısızca buluyorum hem arkadaşa anlatmak hem de sevgiline saygı duymamak. Tabii bu aranızdaki dinamiğe de bağlı ki, siz rahatsız olduğunuza göre öyle bir dinamik de yok. Bunu arkadaşınıza söyleyin açıkça.
Rahatsız olmadım utandım
Aynı şey
Pekş
Arkadaşının cinsel hayatını anlatması seni utandırıyorsa bu çok doğal bir durum. Herkesin kişisel sınırları ve rahatlık seviyesi farklıdır. Senin bu konuda çekinmen, özel konuların mahremiyetine verdiğin değerden kaynaklanıyor olabilir. Arkadaşın rahat olsa bile senin öyle hissetmen gayet normal, hiç merak etme. ✨ Utanmak yerine kendi sınırlarını fark etmen çok güzel. 🤗
Cevap
37Cevap
Erkekler böyle olayları asla anlatmaz bu kırmızı çizgileridir de kadınlar kocalarıyla birlikteliklerini anlatıyorlar genelde kadın arkadaslarına, bilemedim bence böyle şeyler konusulmamalı
Demek sizi kizdirmaya çalışıyor aralarina eş ariyolar azinizi arıyor dikat edin düşmeyin kocasının hepsindan haberi var
Anlatma rahatsız oluyorum diye güzel bir dille söyle oda nasıl insanmış kocasıyla olan şeyleri anlatıyor
Normal değil, görgüsüz biri muhtemelen. Her şeyi anlatmayı sevdiği için bunu da anlatıyor gibi geldi.
Bazı kadınlar için çok normal ve sıradan bir şey bunu konuşmak. Erkekler içinse neredeyse asla konuşulmaması ve anlatılamaması gereken özel anlar
Kişinin yatak odası, kişinin özelidir böyle şeyler anlatılmaz
Sadece Salı ve cumartesi yapıyorlarsa azmış daha çok olmalı
ne iğrenç kadınlar var ya ne boyutta anlatıyor peki çom merak ediyorum kadınlarin bu olayini
Normal değil tabiki de. Uyarmalısın. ya da o ortamda bulunmamalısın.
Kadınlar çok rahat seks hayatını anlatabiliyor ama erkeklerde öyle bir şey yok
Normal de değil hoş da değil. Onun densizligi.
İnce derin ayrıntısına kadar anlatıyorsa utan tabiki sonuçta sende insansın
altında yatan psikolojik gerçek kocasının ne kadar yetersiz olduğu.
Akil sağlığı yerinde değil sanirim.. yoksa artık niyet arayacağım
Hoşuna gitmiyorsa söyle ona anlatmasin
Hoşuma gitmeme değil sadece o çok rahat bu normal mi
Arkadaşın boşboğaz
rahatsız oluyorsan uyar
O utanmıyorsa senn utanmana gerek yok
Söyle rahatsız olduğunu :)
Bence normal degil hatta bana sacma geliyor
Normal istekli demekki
Mesela neler anlatıyor?
En tiksinç insan tipi
Bunlar daha ne ki 😅
Neden utanasın be sende
ne var bunda... normal. seviyor teşhiri
Arkadaşın neden o kadar açık sözlü
Dangoz karı püh
Anlamadım
Arkadaşın
Dangöz ne
🙄🙄🙄😅 hakaret etmiş basit demiş ucuz demiş gibi gibi Türkiye’de kadınların %70 böyle yapacak şey yok Allah %30 denk getirsin
Halvet günü Perşembe değil mi
Bilemem yani bizim günümüz yok misal
Sen evli misin
Evwt
Ortak istiyor a. k
Evlimisin sen
Utanman normal
Kiz arkadasinmi anlatiyo
Densiz
Sen peki o anlatınca ıslaklık oluyor mu hiç
Kimi öyle ya
Swn yas kaç