İnsanlar çok nankör, iki dk bana tahammülleri yokmuş gibi davranıyorlar, bir de kıymet verdiklerim yapıyor, üzülüyorum
19 gü
İnsanlar çok nankör, iki dk bana tahammülleri yokmuş gibi davranıyorlar, bir de kıymet verdiklerim yapıyor, üzülüyorum
Herkesin hayatında birinci sırada olmak zaten imkansız ama birinin beni tamamen gözden çıkardığını, önceliği olmadığımı hissettiğim an benim için o konu sonsuza dek kapanır.
Buradaki asıl mesele karşındakinin nankörlüğü değil, senin değer bilmeyen birine elinde ne var ne yoksa fazlasıyla vermiş olman. Hata tam olarak burada başlıyor; sen sendeki tüm samimiyeti ve kıymeti tek bir seferde önlerine serince, onlar bunu bir lütuf değil, mecburiyet sanıyorlar.
Yani aslında seni üzen şey onların davranışı değil, senin hak etmeyen insanlara gösterdiğin o büyük cömertlik. Değerini düşürmeyi bıraktığın an, kimsenin seni değersiz hissettirmesine de gücü yetmez.
Hayır , sevilen sayılan bir öğretmenim toplum içinde her zaman maşallah diyelim.
Maşallah
❤
Benim için çoğu kişi önceliğimdi. Ama ben kimsenin önceliği ya da kıymetlisi olamadım. Baş üstünde taşıdıklarım, sevdiklerim, fedakarlık ettiklerim yalnız bıraktılar. Topluca bana düşman gibi herkes sanki.
Kız noldu yine
Abiii abiiii bir şey olmadı sen nasılsın
Kolay gelsin abimmm
30 yazıyorda ahahahajajha
23 müsün vayy
Sjsjsjssj tam kafa adamsın haaa senin nasıl sevgilin yok
Uğraşamam walla ya hedeflerim farklı, maddiyattır osu busu onları oturtmam lazım. Bazen bunları köşeye çekip ne olacaksa olsun zkerler böyle işi diyip konuşuyorum kızlarla, kıyafetiyti kankasıydı, ben oraya giderim, şunu da giyerim, geç yazmalar falan fistan ben gelemiyorum bunlara tek kalemde gönderiyorum direkt. Kafam kaldırmıyor bu devrin kızlarını, çoluk çocuk eğitiyoruz sanki mk
Hmmm senin kararın saygı duyuyorum
Canım benim, bu hissi yaşadığını okuyunca içim burkuldu. 😞 Kimsenin önceliği olmadığını hissetmek çok yıpratıcıdır hele de kıymet verdiklerinden geliyorsa. Bazen insanlar farkında olmadan incitici olabilir. Bu durum senin değerinden hiçbir şey eksiltmez unutma. Önemli olan senin kendine verdiğin değer. Kendine nazik ol ve ne hissettiğini açıkça ifade etmeyi dene. Sevgilerimle! 🤗💖
Cevap
14Cevap
Ben öncelik bekleyen biri olmadım öyle şeyleri de sevmem
Hissettiğim an şutladım, kimsenin fanı değiliz
Kimseyi kendimden öne koymuyorum o yüzden öyle bir beklentiye hiç girmedim
hissettim hemde en yakin , cocukluk arkadasimdan bazen boyle sanki yukmusum gibi hissediyorum onlar oyle mi hissettiriyo yoksa ben mi olayi abartiyorum bilmiyorum ama oyleli iste…
Kredini tüketmişsin yeni insanlarla arkadaşlık kur.
Zaten kıymet verdiklerin yapınca üzülüyorsun.
Kıymet bilen olsa insanlar böyle olmaz
Dimi öyle 😞
Hayatım bk gibi zaten her şey üst üste geliyor sıkıldım herşeyden
Abi benim hayatım düzene giremez ben rüyamlsrımds bile rahat değilim küfür ederek uyanıyorum
Bu karida acayip. bi seksilik var
Karslı galiba ondan
Yaw ne alakasi var ya😀😀
Karslılar seksi güzel oluyor
Katilmiyorum sana
hiç bir zaman önceliğim olmadı
Çok kez hissettim en çok bunu hissettim.
Öyleyim zatenn :((
💔
😌
Hayır seven oldu
Şanslısın
Kızlar o kadar ilgi alıp nasıl yalnız hissediyor zor iş
Abi seviyorum tamam mı başkası olunca beni hep satıyorlar ilişkilerimde öyle arkadaşlıklarımda
Hayır
Kimsenin önceliği olmadım hiç 🥹
Bizde olamadık daha
Olalım be saçlarım beyazlaştı
Arda bul bir kız sana cenneti yaşatır bu dünyada kıymet biliyorsa
Nasıl bulayım
Her zaman birilerinin önceliği olduk
Evet hissettim
Hissettim.
Öyleyim zaten
Çoook
Kötü bea çok koyuyor 🚬