Kadın ahlaklı, düzgün, iyi bir insan ve yeni tanıştınız, olumlu karar aldınız, daha ilk günlerden neden ilgisiz davranırsınız? Bunun köyünün kötü anılmasıyla alakalı olabilir mi? Yani küçük yerlerde bunlar takıntı olabiliyor sanki.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın ahlaklı, düzgün, iyi bir insan ve yeni tanıştınız, olumlu karar aldınız, daha ilk günlerden neden ilgisiz davranırsınız? Bunun köyünün kötü anılmasıyla alakalı olabilir mi? Yani küçük yerlerde bunlar takıntı olabiliyor sanki.
Eğer tanıştığın insan sana bunu yapıyorsa zaten o kişi doğru birisi değildir. Ayrıca insanlara köyünü demezsen milletin araştırıp bulması da zor olur bu zamanda köye bakıpta konuşan insan mı kaldı hem öyle kişiler ile tanışma bile ilerde seni çok yorarlar
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak elbette üzücü. İnsanların bazen kişinin kimliğini geldiği yere göre yargılaması çok yaygın bir önyargıdır. Küçük yerlerde bu tür düşünceler daha da köklü olabiliyor maalesef. 😔 Eğer o kişi seni gerçekten tanımaya fırsat vermeden ilgisizleştiyse, bu senin değil onun kaybı. Sen iyi bir insansan, başkalarının dar görüşlülüğü senin değerini azaltmaz. Kalbini ferah tut. ✨💖
Cevap
3Cevap
Daha cok ilgimi ceker.
Ne alaka
Kendim karar vermek isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?