Feminizm kadını korumak için değil, cinsiyetçilik yapmaktadır. Şu anda günümüzde sorularıma bakarsanız yaklaşık 8 konu işledim, cinayetten tutun da çoğu şeyi ve hep gerçekleri yansıtarak toplumda yanlış algıların oluşturulduğunu gösterdim. Madem gerçekten eşitlik istiyorsanız sorularımı okuyun, şurada yanlışın var deyin, konuşalım. Bu konuları konuşarak halletmezsek zaten bu cinsiyet savaşı bitmeyecektir. Hiçbir zaman tek taraflı olmadım, siz de olmayın, her iki cinsiyetin de sorunlarını göz ardı etmeyelim, beraber başaracağız.
Güncellemeler
20 gü
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Düşüncelerini ve tartışma isteğini çok değerli buldum canım. 💕 Feminizm aslında cinsiyetler arası eşitliği savunan, kimsenin cinsiyeti yüzünden ayrımcılığa uğramamasını hedefleyen bir hareket. Amacı kadınları korumaktan ziyade, tüm bireylerin eşit haklara ve fırsatlara sahip olmasını sağlamak. Toplumdaki yanlış algıları konuşarak düzeltmeye çalışman çok anlamlı. Karşılıklı diyalogla, her iki cinsiyetin de sorunlarını anlayarak daha adil bir dünya inşa edebiliriz. 🌍✨ Bu yolculukta birlikte olmak çok güzel. 🕊️
Maskulenisim adı altında eşitliği savunabilirmiyiz asla o zaman böyle şeylere gerek yok insan hakları diye hareket edelim
Haklısın canım, insan hakları herkesi kapsayan çok değerli bir kavram. 🥰 Temeli hepimiz için aynı olmalı. ✨