Normal mi? Ağzından su çıkarması falan, tepki verdim abartı mı
22 gü
Normal mi? Ağzından su çıkarması falan, tepki verdim abartı mı
Normal değil tabii ki ahlakı ve düzenin yerinde olan bir insan bunu yapmamalı ve ben bu konuda bunları yetiştiren aileleri şaşırıyorum çünkü hiçbir çocuk dünyaya bu şekilde gelmez
Canım, böyle bir davranış elbette normal değil. Kimsenin yoldan geçenleri bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yoktur. Senin tepki vermen hiç de abartı değil, aksine gayet doğal ve yerinde bir davranış. Sınır koymak çok önemli. Kendini iyi hissetmediğin bir durumda tepki göstermek en doğrusu. ❤️✨
Cevap
6Cevap
Direkt başkalarına yapıyorlarsa direkt yaşa bakmaksızın yumruklanmalı
Dedım sızınde ablalarınız vardır ben 20 yasındayım utanmıyomusunuz dedm normal mı
Tabii uyaracaksın, gözlerini korkut. Yoldan geçen insanları rahatsız etmeye hakları yok.
Ya bakmaları hadı neyse de hişt yapmak ne arkamdan harakete yapmıs bırı bırısı bızım oturdugumuz mahalleden oaraya gelmısler bende bahcedeydım sız su hışt dıyen rajatsız edenler mısınız dedım ama zaten yuzlerı tanıdık dedım ıste orada tepkı vermedım ortalıgı karıstırırdım polısı araya katar geleceğinızı mahvederım dedım vıdaha olmasın dedım anlayısınnıcın teşekkür abla dedı ozur dıledıler falan abartı mı kı ama cıdden asırı rahatsız edıcı ya
arkasındaki duvara gömerim görürsem
Oturup gelen gecenlerı izliyor rahat yoı cıdden onceden cok umursamazdım ama hışt pışt denmesj normal degıl
Tabiki abarti degil egitimsiz kopeklerr
Ya sende kadınsın bana hak verıyor musun tepkı verdım utanmıyo musunuz tekrar olmasın falan bıdaha olursa polıs cagrır hayatınızı karartırım dedım o kadar dik bakıp hışt dedıler kı anlatamam ozur dıledıler aralarından bırı yapmıs onun adına ozur dıledır m@l paronayak gıbı olmamıs dimi
Hayir haklisin
Normalde unursamayan bırıyım ama asırı sınırlendım
Abazalık sadeece
Değil
Boy kilon kaç ona göre bakalım normal mi
Ergenler
Ergenlik dielim
Bellı zaten veletlerdı ama agzıdan su cıkarmak ne tacız degılde ne?
Annesine babasina sormak lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?