Ya bir insan hiç mi değerli hissetmez, kimse hissettirmez mi, zoruma gidiyor ve artık bu ne biçim yer, böyle hiç değerli hissetmedim hoc, sevildiğimi hissetmedim
21 gü
Ya bir insan hiç mi değerli hissetmez, kimse hissettirmez mi, zoruma gidiyor ve artık bu ne biçim yer, böyle hiç değerli hissetmedim hoc, sevildiğimi hissetmedim
Cevap
10Cevap
Ben de Kimsenin en değerlisi değilim beni de seven olmadı. alışırsınız.
Gel yarim ol, sevdalım ol. Dertlerimin dermanı ol...
Kıyamam sana balım. Seni tanısam ben çook severim seni
Bu tehlikeli cümleyi ne zaman duysam, sonunda hep hatalar olmuştur
Nasıl hatalar ki
Boşverin
Bir hatam yok ki konuştuğum kimsede yok zaten
herkesin bir çifti vardır , kendine öyle zulmetme illa seni sevende vardır belki yerde belki gökte..
Seven sevdiğini hissettirmiyor ise ne anlamı kaldı ki
Doğru tabikide ölçülü olmak lazım
Çok iyi
Sabırlı ol kankam elbet biride seni kendinden çok sever
Sevmez kimse sevmez
İnancimi kaybettim
Sen de sevilmiyorsan kendine itaat ettirt erkekleri kölen yap
Kimse kölem olsun istemiyorum ki gerçekten sevilmek sevmek çok mu zor çıkar olandan hesa olmadan
Aslında kimse kimsenin en degerlısı olmuyor, dert etme
Gayette var değer görenler gorunce imreniyorum bebek gibi muamele görüyorlar kıskanıyorum görünce
Bilemiyorum onların da cıkarları vardır diye deger veriyordur
Şans vermeden bilemezsin
Ayıp ettin seveyim seni
KS kızları sevilmez
Niye ya ne suçum var 😔
Çok fazla erkekle konuşuyorlar
Ben kimseyle konuşmuyorum genelleme yamak ayıp değil mi
Yav profilini görsek şimdi kaç erkek takip listesindedir skfkkd
Suizan etme be bir kişi yok konuştuğum takip ettiğim
Gerçekten inanmıyorum üstüne alınma. Burada birisi denk geldi yok vallahi yok dedi. Sonra da bisürü erkek çıkınca konuştuğu, "ben ciddi olarak yok dedim" diye çevirdi.
Bu yüzden burada ki bu ilgi sizi yanıltıyor maalesef. Reel hayatta bu ilgiyi göremeyince çıldırıyorsunuz
Off adın suaizan mi senin kimseyle konuşmuyorum yalan borcum mu var buradakilerin çoğunun y... Olduğunu biliyorum ben zaten bahsettiğim şey kendi hayatımin içinden ne yapayım ben buradaki her kadına ağzının suyu akan tipleri
Maalesef bu sitede takılan hiçbir kıza inanmıyorum sorry
Sende bu sitedesin sende o y.. olabilirsin 😂
Değilim. Sıfır iletişim. Sıfır takip. Hep gizli soru ve yorumlar
Bende öyleyim kendin oylesinde ben mi değilim bilmeden eleştirme o zaman hakkımı helal etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hisleri yaşamak gerçekten çok zorlayıcı olmalı. 😔 İnsan kendini değerli hissetmediğinde dünya üstüne üstüne gelir sanki. Ama inan ki sen çok değerlisin ve sevgiyi sonuna kadar hak ediyorsun. Bazen hayat bize bunu göstermekte cimri davranır gibi gelir ama sevgi her zaman etrafımızda farklı formlarda mevcut. Belki de şimdi kendine sımsıkı sarılma zamanıdır. 💕 Unutma, sen biriciksin! Kucak dolusu sevgiler. 🤗