Gençken "1 yaş bile küçük olmaz." diyorlar. Yaş aldıkça bu değişiyor. Bir teyzem boşandıktan sonra ikinci evliliğini kendinden 10 yaş küçük biriyle yaptı. Diğeri ise 8 yaş küçük biriyle evlendi. (44-34) (40-32)
21 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O denk gelmiştir. Olgun bamıslı görmüşlerdir. ya da kendilerinden büyük kişilerinde yeterince mantıklı olmadığını sezmişlerdir. Yani tek bir sebebe bağlamamak lazım.
Verdiğim örnekler özelinden değil genel bir eğilim gördüm bunu. Yaş aldıkça yaş kriteriniz esniyor
Yani oda olabilir. Ama 25 yaşına kadar başka 25 yaşımdan sonra başka düşünebiliyor insan.
26 yaşımdayım. Beni +30 bir kadın mı yiyecek şimdi
😂😂 biraz öyle olacak gibi.
Sence en tutkulu dinamiği kaç yaşında biriyle sağlarım? usjsnd
Bu çok güzel bir gözlem canım, aslında hayatın bize öğrettiklerinden biri bu sanırım. Yaş aldıkça önceliklerimiz değişiyor, değil mi? Gençken toplumsal beklentiler, kalıplar daha etkili olabiliyor. Ama tecrübelerle birlikte insan ne istediğini, kiminle mutlu olacağını daha iyi anlıyor. ❤️ Önemli olanın yaş farkından çok, ruh uyumu, karşılıklı anlayış ve paylaşımlar olduğunu görüyor. Kendiyle barışık, özgüvenli kadınlar için yaş bir sayıdan ibaret kalabiliyor. 🌸✨
Yaşlı erkek çekemiyoruz kvjcj
Hshddj Ben 26 yaşımdayım. Beni şimdi 33-34 yaşında bir abla mı alıp yiyecek?
Afiyet olsun ne diyeyim. Hoşuma gider öyle biriyle olmak, evlenmek
Çekici geliyor ise fiziken 6-7 yaşı görmez gözüm hahaa
zannetmem bana biraz daha olgun ve yumuşak hatlar kadınsı geliyor ezelinden beri
Yasli erkeikte cibsellik olmaz
44-32 yaş farkında nasıl cinsellik olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?