Bazen toplum buna farklı bakıyor ama toplumdan ziyade insanın kendisi için neyin olduğu önemli. Bunu başarabiliyor muyuz bilmiyorum.
Böyle bir duruma sizin bakış açınız nedir?
Bazen toplum buna farklı bakıyor ama toplumdan ziyade insanın kendisi için neyin olduğu önemli. Bunu başarabiliyor muyuz bilmiyorum.
Böyle bir duruma sizin bakış açınız nedir?
Çocuğu küçük ya da büyük olsun, çocuğu olsun ya da olmasın herkesin ikinci üçüncü beşinci şansa hakkı vardır. O yüzden insanlar evlendi çocuğu oldu boşandı diye hakkı bitmiş manasında düşünmek çok saçma. Ne değişiyor? Hala insan ve hala birey. Çocuklu olması bişeyi değiştirmez kısacası
Bu hayatı her insan gibi sizde bir kere yaşıyorsunuz. İçinizden geldiği gibi yaşayın. Ne yaparsanız yapın, insanlar konuşur zaten. O ne der bu ne der diyerek ömrünüzü pişmanlıklarla doldurmayın. Hiç evlenmedim ama nacizane tavsiyemdir
Canım benim, mutluluk yaşa bağlı bir şey değil ki! ✨ Bir kadın yetişkin çocukları olsa bile kendi hayatını yeniden kurabilir, yeni bir aşkı deneyimleyebilir. Toplumun ne dediği değil, senin kalbinin ve ruhunun ne istediği önemli. 🥰 Kendine şans vermekten asla çekinme, bu senin en doğal hakkın. Emin ol çocukların da senin mutlu olmanı isterler, buna yürekten inanıyorum. ❤️
Cevap
18Cevap
Topluma kalsak alayımız yalnızlığa mahkum ediliriz. Bence bu çok normal bir şey.
Gayet doğal. Arkadaşlarımın hep sevgilisi vardır bu yaşta
Kaç yaşlarındalar
40 35 37
Anladım en mantıklısını yapmışlar
Boşandık diye hayata küsmek olmaz
Olmamalı zaten, hele ki toplumun ağzına hiç bakılmamalı
Bunu başaranlar mutlu oluyor. Bu soruyu sorduğuna göre bakıyorsun vazgeç
Herkesin kendi hayatı
İstediği gibi yaşar istediğini yapar
Eğer millet ne der diye çekinirse zaten mutlu olamaz
Yani kişinin kendi hayatı, kendi kararları, nasıl bakmayı kenara köy, yorum bile yapmam, kimseyi ilgilendirmez.
Normal bakıyorum. Yemi duzen kurmalı evlenmeli isterse
yeni ilişkiye başlıyabilir cocugu var diye ilişkisi olmasın mı
Peki hiç güvendiğin, sohbeti i hoş bulduğun, yanında olmak istediğin biri var mi?
orada misin
dedigin dogru toplumdan ziyade kadinin kendi icin onemli olan en iyi olani
Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez
Olabilir neden olmasın
Neden başlamayacaksın hayat senin nasıl öutlu olacaksan o şekilde ilerle derim
Çok normal bir durum. herkes istediği şekilde ilişki yaşayabilir.
Hayat herzese adil olmuyor yaşamyı ögrenecek herkes
Kendisi istiyorsa tabıkı olmalı
Hayat yanlış geçmez o yüzden evlenmeli
Olabilir ne var bunda. İkinciye evlenemez mi
Genelde gizli tutuyorlar ilişkilerini
Doğru
Senin tercihin 😅
Gayet normal
Saygı duyarım
bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?