Beni evlenebileceği biri olarak görmüyormuş (ki ben de zaten evlilik düşünmediğimi söyledim) o yüzden yol yakınken adını koyalım ve birbirimizden boşuna umutlanmayalım dedi.
Ulan üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Geçen hafta biriyle tanıştım, aslında küçük gösteriyor ama 46 yaşındaymış (ben 35-36 sanmıştım). Çok hoşlandım, bir bahanesini bulup dün yine gördüm kadını ve yine aynı heyecanı hissettim. Sanırım o da bir şeyler hissediyor bana karşı.
Bu zamana kadar kendimden 2 yaş küçük bile sevgilim olmamıştı, hatta çoğu sevgilim benden 8-10 yaş küçüktü. Yaşıtlarım ilgimi bile çekmiyorken bu kadını aklımdan çıkaramıyorum 4-5 gündür. Geçici bir heves olduğunu düşünüyorum, emin değilim. Gündelik ilişki peşinde koşan biri değilim, adım atıp bir ilişkiye başlayıp bir hafta sonra vazgeçmek istemiyorum.
Cevap
2Cevap
Siz de çok genç değilsiniz 6 yaş sorun olmasa gerek
Kim bu kadın senden kaç yaş büyük
Sadece başlığı okuyup yorum yaptın sanırım. İlk cümlede yazıyor her şey
Oluyor öyle
Ee ne oldunuz dayı fb mi?
Evlenseydin dayı ne üzülüyorsun
Sağolasın, şimdilik fikirlerine ihtiyacım yok ufaklık. Sen fb ilişkisi arıyorsan bul siteden, bana göre değil böyle şeyler.
Evlen o zaman
Fikirlerine ihtiyacım yok demiştim sana ufaklık. Daha önceden deneyip mutsuz olduğum bir şeyi neden tekrar deneyeyim ki?
İyi deneme
İyi deneme olsa ikincisini de denerdim bebeyimmm :)
İyi, deneme diyorum.
"iyi denemeymiş" gibi anladım :)
Gayet normal bir şey
Benim için anormal bir şey aslında, bu zamana kadar hiç olmayan bir şey çünkü. İlk tanıştığımız an kadının 46 yaşında olduğunu bilsem doğrudan soğurdum ama 1 saat sohbet edip kendimi kaptırdıktan sonra bunu öğrenince önce şok geçirdim, sonra yaşlıysa yaşlı nolacak diye kendimi sorgularken buldum.
Sen kaç yaşındasın
40
😂😂bende 25 falan sandım hocam gayet normal bir şey aranızda uçuk yaş farkı yok birde anlaşıyorsanız gerisini düşünme bence
Şöyle; önceden 2-3 yaş küçük iki sevgilim, bir tane de flörtüm oldu ve muhabbetleri bana pek çekilemez geliyor. Aşırı takıntılılar, her şeye alınıyorlar. Sürekli burçlar, sayılar, enerji-doğa, saçma sapan Türk dizi filmleri muhabbetleri... 28-32 yaşlarında kişilerle daha uyumlu oluyorum, genç enerjik birileri daha uyuyor benim ruh halime. Bu kadın da çok olgun ve durgun, sakin bir yanı var. Muhabbet olarak kafalar uyuşuyor gibi ama önyargım var. Bir de ister istemez 6 yaş büyük, ileride cinsellik olursa nasıl olur bilemedim.
Bak abi dicem sana benden daha tecrübeli ve bilgilisindir yaş itibari ile ama şöyle düşün mesela sen 40 yaşındasın ve artık hayatta herşeyi kaldıramazsın bende öyleyim yaşım 26 ama şimdikilerin dediğim gibi yok burç ypk bilmem ne muhabbetleri çok saçma ama olgun olunca daha oturaklı fikirleri daha net olur
Cinselliğe gelince cinsellikte şöyle bşr kural vardır erkek kadından önce çöker cinsel olarak örnek sen 60 yasında o 60 yasında olunca o ister sen yapamazsan
Eyvallah, söylediklerin doğru gibi ama kişisel tecrübeler doğruların önüne geçer genelde. Denedik, şans verdik bazı şeylere ama öyle olmuyormuş onu anladım ben kendi adıma. İlişkide duygusallık, konuşulacak ortak konular, çekim gücü, cinsellik... hepsi önemli. Bir de kadınlarda yaş yükseldikçe alınganlık oranları artıyor ve "saçının şurası havalanmış dur düzelteyim" deyince yüzünü asacak düzeyde alınganlıklarla karşılaşıyorsun. Ben bunlara gelemiyorum artık, huzur arıyorum özetle :)
Cinselliğe gelince, onu yaşamadan bilemiyorsun. Bazen yaş alakasız olabiliyor ama ben karşıdan bir enerji ve heyecan almak istiyorum. Cinsel anlamda hayatımın en verimli dönemindeyim, o yüzden o güzelliği de yaşayıp yaşatacak biri olması önemli :)
bence kadına bir şans vermelisin çünkü kadınlarda 35-55 yaş arasında cinselliği hatsafhadsa yaşamak isterler
Tek sorun cinsellik olsa dediğim gibi yaparım da, cinsellik burada ikinci hatta üçüncü sıraya koyduğum konu.
bir insanı tanımadan bilemeyiz ki belkide çok naif ve kibar birisi
"Gündelik ilişki peşinde koşan biri değilim, adım atıp bir ilişkiye başlayıp bir hafta sonra vazgeçmek istemiyorum" diye yazmıştım. Buraya takılıyorum zaten, yoksa yarın görüşelim der açılırım kadına ama pişman olmak istemiyorum :)
işte bu yuzden tanımak en onemlisi çünkü o yaşta kadınlar once guvenmek ister
bence aşıksın
Aşık olmam çok zor, baya zamana ve güvenmeye ihtiyacım var (geçmişte yenmiş kazıklar sonucunda böyle maalesef). Hoşlantı var ama bilmiyorum ne yapmam gerektiğini. Sanırım adım atmam, o da ben ondan küçüğüm diye adım atmaz öyle kalır :)
Ooabilir hanımefendi
Hanımefendi derken?
Kadinin kibari
Sözlükteki anlamını sormadım :) Erkeğim ben sonuçta, bana seslenir gibi yazmışsın. Cinsiyeti mi yanlış gördün dedim.
Erkekmisin ben seni bayan sanmistim
Git bir elini yüzünü yıka, uyanamamışsın sanırım daha. Profil mavi, kadından etkilendim... demişim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, böyle farklı duygular hissetmen gayet doğal, insan beklemediği durumlarla karşılaşabilir. ❤️ Yaş farkı dediğin zamanla sadece bir sayıya dönüşebilir, önemli olan kurulan bağın gücü ve hissedilen uyum. Belki de bu yeni deneyim sana farklı kapılar aralıyordur. Kendine zaman tanı ve acele etme. Belki de kalbin sana yeni bir yol gösteriyordur. Açıkça konuşup duygularını paylaşmak en güzeli, böylece her şeyi netleştirmiş olursun. 🥰