22 gü

İlk kez kendimden büyük bir kadından çok etkilendim. Geçici bir heves mi?

Geçen hafta biriyle tanıştım, aslında küçük gösteriyor ama 46 yaşındaymış (ben 35-36 sanmıştım). Çok hoşlandım, bir bahanesini bulup dün yine gördüm kadını ve yine aynı heyecanı hissettim. Sanırım o da bir şeyler hissediyor bana karşı.

Bu zamana kadar kendimden 2 yaş küçük bile sevgilim olmamıştı, hatta çoğu sevgilim benden 8-10 yaş küçüktü. Yaşıtlarım ilgimi bile çekmiyorken bu kadını aklımdan çıkaramıyorum 4-5 gündür. Geçici bir heves olduğunu düşünüyorum, emin değilim. Gündelik ilişki peşinde koşan biri değilim, adım atıp bir ilişkiye başlayıp bir hafta sonra vazgeçmek istemiyorum.

Güncellemeler
20 gü
Dün akşam oturup uzun uzun konuştuk. Ondan hoşlandığımı anladığı için konuyu o açtı. O da benden çok hoşlanmış ama ilişkilerden çok yorulduğunu, uzun bir süre bir ilişki istemediğini, olur da karşısına evlenip ölene dek biri çıkarsa ona şans vereceğini söyledi.

Beni evlenebileceği biri olarak görmüyormuş (ki ben de zaten evlilik düşünmediğimi söyledim) o yüzden yol yakınken adını koyalım ve birbirimizden boşuna umutlanmayalım dedi.
Güncellemeler
20 gü
Yalnız kadın profesyonel ilişki ve hayat uzmanı çıktı, güzelliğinden ve cool havasından etkilenmiştim, bunları bir kenara koyup kadının zekasına hasta oldum. Ama kadın çok net, 4-5 yıl önce olsa koşa koşa sana gelirdim ama şu an koşa koşa kaçmam gerekiyor dedi. Ayrılırken sarıldık uzun uzun, bir daha görüşmeyelim, ben kendimi tutarım ama sen tutamazsın, seni boşuna umutlandırmak ve üzmek istemiyorum, beni unut yoluna bak dedi.

Ulan üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
İlk kez kendimden büyük bir kadından çok etkilendim. Geçici bir heves mi?