Üniversite okuyorum, üniversiteyi bırakıp Karadağ ya da Kıbrıs vs. orada çalışmayı düşündüm ama ailem izin vermez, korkuyorlar başıma bir şey gelir. Örneğin Türkiye'de savaştan kaçıp gelmiş bir siyahi vardı, çocukları ailesi için Türkiye'de çalışıyordu. Adam vefat etmiş, mezarını götüremiyorlar maddi zorluklardan.
Birisi bana dedi ki aileni silsene, onlar zaten sana bakmak zorunda dedi. Dün karnım aç ve yemeğim yoktu. Kız arkadaşım bana dedi ki ailenden istesene, ben her ay 15 bin istiyorum dedi, vermezseniz kendimi satarım diye tehdit ediyorum dedi ve şahit de oldum bu duruma. Ya babasına çok üzüldüm ve bunu yapan kişiler de var, çok gördüm. Ya örneğin kendi babam milletin ağız kokusunu çekiyor ya da annem temizliğe gidiyor evlere, milletin pisliğini temizliyor. Ben bunu diyemem, ben utanıyorum ya, gerçekten ailem bu zorluklarla beni okutuyor, eve ekmek getiriyor. Ya bir insan nasıl der aileni sil, onlar zaten bakmak zorunda. Ben kendi paramı kazanınca nasıl ailemi silerim? Onlara ben de bakmak zorundayım. Nasıl bu hâle düştük, ne oldu bu gençliğe, ne oldu ya? Önceden bu tarz cümleler kimseden çıkmazdı. Bak şunu söyleyeyim, aile kötü aileyse, şiddet gösteren vs. sil tabi, ben de dilerdim bu tarz ailem olsa ama bu tarz ailesi olmayıp bu tarz davranışlar yapan çok kişi var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer