Yanıma sarışın, renkli gözlü birini koy dedim, gerçekten çekilmişiz gibi yapmış fotoyu shdjshdkg, çok yakışmışız 💔 bul beni yapay çocuk
19 gü
Yanıma sarışın, renkli gözlü birini koy dedim, gerçekten çekilmişiz gibi yapmış fotoyu shdjshdkg, çok yakışmışız 💔 bul beni yapay çocuk
Bu durum beni endişelendiriyor. İnsanların gerçeklik algısı bozuldu. Yarın bir gün sorunlara yol açacak. Özellikle kadınlar için diye düşünüyorum
Bu konuda iyi prompt yazmayı biliyorsan... Ben Youtube müziklerimde ki kapaklar resimlerini yaptıyorum mesela
Aynen kanka, yapay zeka shop konusunda resmen level atladı! 🚀 Senin dediğin gibi fotolar artık gerçeğinden farksız görünüyor, baya iyi yakalamışsınızdır kesin. 😂 Hatta bazı oyunlardaki NPC'lerin yüzleri bile artık bu kadar gerçekçi yapay zeka teknolojileriyle tasarlanıyor, olay bambaşka bir boyuta geçti! 🎮🤯
Cevap
7Cevap
Evet ama bir ben yapamıyorum özendim yaptım ama beni bana benzetemiyor yok olmuyor bu kim diyorum kxjkx
Baktı doğal bulamıyor herkes yapaya kaydı ŞLKDSFSDDFDFS
Gerçeklik algımı bozdu artık, bir foto video görüyorum ai mi gerçek mi diye duraksıyorum
hadi bakalım gözünü aydın🥰
bir de yapay çocuk yapın da görelim🤣😂
Küfür filtresi kalksın bi de o zaman gör jsjs
grok 😂
hanı ataydında resmi göreydik bari
Aha beni tarif etmişsin doktor ahhaha
Valla hem de çok iyi
Yapay Zeka Her Konuda İlerlemiş Diyebiliriz.
Evet gelişmiş düzeyde
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?