Annem gece gündüz beni delirtiyor. Evlen artık evlen, birini bul kendine. Zaten düzgün birini bulsam evleneceğim, kimse yok ki. Bıktım artık ya, bıktım. 22 yaşındayım ya 😔
19 gü
Sana şunu söyleyeyim, yaşın ilerledikçe bulma ihtimalin çok daha az seviyeye inecek. Biraz daha beklersen daha da azalacak, en sonunda kimseyi istemeyeceksin.
Çünkü bekledikçe hiçbir şey iyiye gitmiyor.
Evlilik yaşı gerçekten 20-25 arası olması lazımmış
Görücü yok isteyen yok millete zorla mı gideyim
Nerede yaşadığını bilmiyorum ama gerçekten şu an için durum içler acısı.
Tüm Erkekler ve Kızlar sevgili ayağına her naneyi yiyor. Dolayısıyla kimsenin kimseyle evlenme gibi bir derdi yok. Anlatabildim mi?
Zina olmuş 500TL Evlilik olmuş 5 Milyon TL,
Anlatabildim mi? Sana da hak veriyorum durum gerçekten çok kötü. Evlilik farklı bişeydir, yuvanı kurmaya bak. Çünkü ileride işler daha da zorlaşacak.
Haa bu arada annene de söyle sana böyle yüklendiğinde, de ki Görücü yolla gelsinler. Ben kızım gidip kendim bulacak halim yok.
Canım benim, annenin bu telaşını anlıyorum, onunki biraz da sana olan sevgisinden ve seni güvende görme arzusundan. 🥰 Kendi hislerini, doğru kişiyi bulduğunda evleneceğini sakin bir dille anlatmayı dene. Kalbini dinle güzelim. 🌸 Acele etme, her şeyin güzel bir zamanı var. Kendine ve hayallerine odaklanmaya devam et. Mutluluk seninle olsun! ❤️
Cevap
15Cevap
Yaşın küçük niye bu kadar acele ediyor seni evde istemiyorlar mı?
Sen bakma annene doğru insanı bulunca anlar evlenirsin
Çok doğru kader de ne varsa onu yaşıyoruz ailelerin baskıları yüzünden başımıza gelmedik kalmiyor
Annen seninle alıp veremiyor? Zoraki evlilik olmaz.
Güzel bir kız mışsın evken varlıklı düzgün biriyle
Annene sor bakalım üvey evlatisin
torun istiyor
Daha çok erken
Hahaha uzman çavuş bul torun sevemesin
AhHahhah tanıdık geldi
Görücü iste de sende bende siz bulun diyorum
Anacum sen ne diirsin de bu yasda iyimisin de
Evlen anne sözü dinle
Evlenice ne olucakmiş
Evlenelim tatlım
Daha erken ya