Arkadaşların yine boş yapıyorsun şu yalanı iyi konuşuyorsun heee bizim oğlan dese ne yapardın

Arkadaşların yine boş yapıyorsun şu yalanı iyi konuşuyorsun heee bizim oğlan dese ne yapardın

Anlatmam derdimi kimseye muhabbet arasında öyle bir söz geçerse diyeceğim kelime belli değirmende bulgur değil sizi şaaaparak saçları ağırttım der ortamdan kalkar dahada selam vermem
Pek dert anlatan biri değilim dinleyen oluyorum genelde... Öyle sahte ilişkiletimiz olmuyo bizim sevmediğim birine tahammül etmiyorum daha kalabalık takılmak içim
Yalan atsamda sen anlamazsın derim
Sevgili arkadaşım, böyle bir durumda hissettiğin kırgınlığı ve anlaşılmama hissini tahmin edebiliyorum. 😔 İnsan en yakınlarından destek ve anlayış beklerken böyle bir tepki almak elbette çok üzücü. 💔 Belki şaka yapıyorlardır ama bu şakalar seni incitiyorsa, bunu onlarla samimiyetle paylaşmalısın. 🗣️ Gerçek dostluklar karşılıklı güvene ve saygıya dayanır. Unutma, derdini paylaşırken kendini güvende ve değerli hissetmen çok önemli. 🥰 Kendini ifade etmekten çekinme! ✨
Hayat teyzeciğim sen hep böyle deli dolu musun? bu arada daha önce hiç fas rabatta bulundun mu çorbaları çok iyi tavsiyemdir
Cevap
4Cevap
Ağızlarına 45 numara peynirli çitos esanslı ayağımı sokarım
miss
Sen çok düzgünsün sanki derim ona bide küfürümsü bişey eklerim hadsiz essek
küfürümsü bişey hahshshshsjs
Kırılırdım Ve Susardım. Evlere Dağıldığımız'da Numaralarını Siler Ve Bir Daha Onlarla Görüşmezdim.
O kadar beyinsiz arkadaşlarım yok 1, 2. si derdimi anlatan biri değilim genel olarak.
eger şakasına degilde ciddi söyledilerse o arkadas ortamından uzaklaşırım hepsine tavır alırım
yalan konuşmayacağım için böyle bir şey demezler
yanlarından kalkar giderdim madem yalan söylediğini düşünüyolar bu zamana kadar arkadaşım olmamışlar zaten
Yalana devam ederdim shshhshshsh
Kimseye dert anlatmayız
Çok şükür öyle arkadaşlarım yok
Tahammül edemezdim ve haklılığımı savunurdum
Siz seversiniz yalanı dolanı derdim
Demezler yalan ile işimiz olmaz 😎
Çok üzülürüm
Küfür ederim
Demezler ya
Yalan söylemem bunu demezler
Çeker giderim
Alınır ağlarım jdjd