Kızlar, eski erkek arkadaşımla tekrar konuşmaya başladık, bana düğün meselesini açtı ve düğünden sonra nikah olur biz de dedi. Doğulular, onlar doğululardı, öyle dedi. Bilen birisi yorum yapabilir mi?
21 gü
Kızlar, eski erkek arkadaşımla tekrar konuşmaya başladık, bana düğün meselesini açtı ve düğünden sonra nikah olur biz de dedi. Doğulular, onlar doğululardı, öyle dedi. Bilen birisi yorum yapabilir mi?
Cevap
4Cevap
Ne alakası var onların adetı oyledır bende ışk kez duydum düğünden önce olur
Bana dediki kız kadın çıkar diye dedi o yüzden önce düğün olur dedi
İşte kafam karıştı ama onların ailesinde cidden hepsi öyle sonradan oluyormuş ama bize ters
Aynen o kadar saçmaki
Hepsi öyle onlarda ben öyle değilim dedim ondan beri tavırlı
Sana yalan söylemiş olabilir kesinlikle öyle bir şey yok
Benim arkadaşımda evlendi ama Onunda sonradan oldu 15 gün sonra nikahı kıyıldı
Saçma
Ben tunceliliyim dugunde ayni anda kiyiliyor genelde sonra olursa evlilik degil ki o
Dediki bizde düğünden sonra olur dedi
Bizde öyle değil nereli o
Muş
Garipmiş Bu evlenmek değil ki düğün evlenirsen yapilir😃
Yani kız daha önceden biriyle bir şey yaşamış olabilir diye onlarda sonra olurmuş çok saçma ya
Iyy pis zihniyetliler yok yahu bizde kadın çok kıymetlidir ne öyle deneme tahtası mıyız ne bicim muamele o benimle yat ama nikah kıyma 😃 ya bakireysem yinede iftira atıyorsa
Kızlarin ailesi nasil musade eder
Evet işte o kadar saçmaki
Hayatta olmaz öyle bir şey
Ya cok cirkin bi cumle benim hayatimda bu cumleyi kuran adam kadin komsu 1 saniye barinamaz yanimda zihniyet cok onemli bence konusma onunla kadina bakis acisi belli hem herkes kanamaz ki
Önce kıyanda var sonra kıyan da
Önce olur
neden merak ettin
Kadında sıkıntı çıkar diye dedi yani
bakire değil diye mi yani ne olabilir
Aynen ondan dolayıymış
iyide bunu sorabilir konu seks nasıl geliyor
evlenip boşananlar tekrar evleniyor
Hayır onu demedi düğünden konuş açıldı bizde nikah sonra olur dedi bende nikah düğünde olur dedim kavga çıktı
anladım sen nerelisin peki sizde var mı bu gelenek
Hayır asla ben İstanbulluyum o muş
onların çok garip huyları var biliyormusun özellikle seks konusunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum yöreden yöreye hatta aileden aileye bile çok değişebiliyor biliyor musun? 🤔 "Doğulular" diye tek bir adetmiş gibi genellemek doğru olmaz. Bazı ailelerde düğün ve resmi nikah sırası farklılaşabilir ama bu çok yaygın bir durum değil. En doğrusu, erkek arkadaşınla ve ailesiyle bu konuyu net bir şekilde konuşman. Onların kendi adetlerini anlamak sana huzur verecektir. 🌸 Mutluluklar dilerim! ✨