İşe aynı gün başladığım biri var ama ben bariz görsem de kıskanç ve ayak kaydırmaya olan çabasını başkaları da görüyor mu bilmiyorum. İşimiz gereği belli bir pozisyon ve yetkiye sahibiz ama bu arkadaş bu güç zehirlenmesinin etkisiyle gitgide mide bulandırıcı bir hal almaya başladı. Biz anlıyoruz ama bir şey de yapamıyoruz. Herkese iyi sakin efendi profili çiziyor, ikramlar vs ile göz boyuyor ama en çok paraya tapanda kendi. Adam ya çok profesyonel sinsi ya da orijinal açgözlü, kendini akıllı sanıyor. Bir arkadaşımızla bu durumu konuştuk, o da hak verdi ama üstünde durmuyor, bana da umursama diyor. Ben selam atmak, yüzüne bile bakmak istemiyorum ama iş gereği mecburum. Hani ben gıcık oldum, belki fazla tepki veriyorum diyorum bazen ama cidden tahammül edilecek gibi değil. Son derece çıkarcı ve bunu anlamadığımı düşünür gibi akıl vermeye falan çalışıyor ki ben ondan daha donanımlıyım, bu bariz bir fark. Karşıma alıp konuşsam boş boş bakacak biliyorum, kendimi böyle biri için gerdiğime kızgınım aslında. Ama da bir karşılık da vermek istiyorum. İş dışında hiç iletişimim yok, mesafemi arttırabildiğim kadar arttırıyorum. Gerekli amirlere de izah ettim aslında aynı yerde bulunmak istemediğimi ama aşırı geriyor yine de. Bu tarz kendini akıllı sanan, insanları yalandan etkilemeye çalışan paragöz, sorsan iki kelime edemez, kendini havalı sanan, iş yaptığı insanları aşağılayan ama masum efendi rolü yapan kişilerle karşılaştınız mı, bu gibi insanlar bir yerde açık verir mi, ilahi adalete sığınıyorum
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Duru, böyle insanlarla karşılaşmak gerçekten çok yıpratıcı oluyor. 😥 Senin enerjini düşürmesine izin verme, profesyonel mesafeni koru yeter. ✨ Unutma, bu tür maskeler bir gün mutlaka düşer ve herkes gerçeği görür. Sen kendi huzuruna ve işine odaklan. İçindeki dinginlik en güzel cevabın olacak. Sevgiler! 🤗🧘♀️