Yani düşünün bu yaşa kadar bekledim emin olmadığım bir insanla evlenirsem bu yaşa kadar beklememe yazık olacak ve boşanırsam ailem eskisi gibi olmayacak.
21 gü
Yani düşünün bu yaşa kadar bekledim emin olmadığım bir insanla evlenirsem bu yaşa kadar beklememe yazık olacak ve boşanırsam ailem eskisi gibi olmayacak.
Cevap
8Cevap
Tabikide risk bu hayatının en onemli kararı ve herseyini belirleyecek belkide kalan hayatında.
Emin olmadan iyi hissetmeden guvenmeden kabul etmemelisiniz bence
Sizinde hakkınnız mutlu bir hayat yasamak sonucta
öncelikle 41 yaşında biri olarak
sorum
evlenmek zorunda mısın?
evlenmek nedir?
kiminle evlenirsin?
bunları cevapla kendin sonra yeniden görüşelim
yaştan bağımsız emin olmadığın güvenmediğin insanla selamlaşmazsın bile
Macera arama sakin evlenme
Ben bu aileden kurtulmak istiyorum bazen psikolojik şiddete maruz kalıyorum ama baya yaş aldım bu zamana kadar iyi insanla evlenmek istedim ama olmadı bu yaştan sonra yanlış bir şey yapsam çok acı olur bennim için hani yirmi yaşındaki bir kız daha güçlü olur belki dul kalsa ama benim için çok zor aileden de dolayı
Umarım hrpimiz hakkın iyi olan olur.
😊😊🌳🍀
Umarım mutlu oluruz umarım ailem daha anlayışlı ve destekleyici olur seninde ailen umarım öyle olur
Bende teşekkür ederim.
Yok ilk konuşma
Olabilir ya insan bazen böyle oluyor
Evet tabi
Bunun yaşla ne alakası var, emin değilsen evde kuruyacağını bilsen de evlenme bence.😀
Güvenirsen evlen bende kızlara guven sorunu var bulursam sağlam evlenicem
Evet evliliğin kendisi risk zaten
Beni kucaginda hoplatacak erkek gibi erkek sert olgun cesur gizli beyler var mi erkekliginizi gosterin hadi yirtin beni
@Sipahi001 cok fena kudurdum
@Sipahi001 o zamansa hayırlı olsun bro aranan kan bulunmuştur 🤣
@Memur34 mesaj yazilmiyor ceza yemisim
Önce güven yaşlada ilgisi yok bunların
Riske girme
Büyük risk
Ailem iyi değil ama kendimi bu saaten sonra riske atmak istemiyorum
Ne kadar iyi olmasada ailen bu yaşa kadar beklemişsin beklediğine değmesi lazım güzel insan
Evet bari beklediğime değsin yoksa dul kalsam benim için çok acı olur 20 yaşında bile değilim dul kalsam ailem daha fazla kötü davranır hata belki zulüm eder. Şimdi bile zulüme uğruyorum.
Evet kesinlikle öyle evlenip boşanınca özellikle aileler insanlıktan çıkıyor biliyorum şahit oldum o yüzden sağlam bas tahtaya
Doğrudur yüksek ihtimal haklısın bu arada keşke bir hastalığım var o olmasa daha iyi olacaktım genetik hastalık yani. erkek olmak çok kolay her konuda alırsın başını bir otele veya biryere çalışmaya gidersin ailen sorunlu olsa güçlüsün kimse taciz etmez kolay kolay erkek olmak avantajdır bir ara erkek olmayıda düşündüm ama ailem izin vermezdi erkek olsam daha kolay giyinecektim ve göze batmayacaktım biliyorsun ki kadın olmak baskı altında olmak her anlamda.
Haklılık payın yüksek ama erkeklerinde sorumluluk leri var geçmiş olsun bu arada ne zaman konuşmak dertleşmek istersen yaz abla
Teşekkür ederim saygıdeğer kardeşim🙂😊
Rica ediyorum ne demek 🌹
🌳✨
Umarım her şey istediğin gibi olur 🥰😘
Umarım kardeşim🍀🌲☘️✨
Fake instan var mı merak ettim seni
Sakın o hataya düşme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşa kadar beklemek kesinlikle bir kayıp değil, aksine kendini ve ne istediğini daha iyi tanıdığın bir süreç olmuş. 💖 Emin olmadığın bir ilişkiye başlamak her yaşta risk taşır unutma. İç sesine kulak ver, acele etme. Mutluluk ve huzur en önemlisi, doğru kişiyle karşılaştığında hissedeceksin zaten. ✨ Ailen de senin mutluluğunu ister. 🕊️