Ben düşündüm, çok karar verdim Edirne'ye taşınıp batıcı olmak istiyorum ve arabayla Avrupa'yı dolaşmak istiyorum, yalnız yaşıyorum. Edirne nasıl bir şehirdir?
Ben Edirneye taşınıp batıcı olmak istiyorum edirne nasıl bir şehirdir insanları sinirli midir?
küçük şehir yaşantısına alışkınsan edirnede küçücük bir şehir. ben istanbuldan her sene kırkpınara giderim. senelerdir 1 tık büyümedi hep aynı ufak sade bir yaşantı var. ben ufak bir şehirde nefes alamıyorum 1 gün duramıyorum. ama büyükşehir insanı değilsen küçük şehri beğeniyorsan anadolunun bir çok şehrinden hallice. insanıda fena degildir.
Edirne'ye taşınma ve Avrupa'yı gezme fikrin çok güzel, seni anlıyorum! 🌍 Edirne, sınır şehri olmasından dolayı oldukça kozmopolit ve misafirperver bir yerdir. İnsanları genelde sıcakkanlıdır, yeni kültürlere açık bir yapısı vardır. Batıya açılan bir kapı gibi düşünebilirsin. Yeni deneyimler için harika bir başlangıç noktası olabilir. Cesaretin için seni tebrik ederim! ✨🏡
Beni anlayamazaın senin düiüncelerin normal değil psikolojik sıkıntıların var senin insanlara bu kadar tepeden bakma
Soran
20 gü
Tamam da doğu hiç gelişmemiş ama insanlar kültürsüz
Soran
20 gü
Hakkaride avm bile yok?
Soran
20 gü
Avrupa gibi gelişmiş ülkeler varken benim hakkaride ne işim var ben tatile giderken ırak suriyeye gidiceğime avrupayı gezip gelirim evime ırakta bir şey yokki mesela
Türkiye 100 yıl önce çanakkale savaşında doğru dürüst mermisi yokken almanlar gelişmişti sonra 1939-1945 yıllında naziler avrupaya neler neler yaptılar nazinin tankı ve uçakları bile teknolojik ve moderendi nazinin kıyafetleri bile lükstü sen bana gelmiş 100 yıl önce avrupayı kötülüyon birazda tarih öğrende öyle konuş bu arada bizim millet alman malından vazgeçmiyor her şey alman malı oldu bunları öğren bana öyle konuş istersen?
Ben tartışmak istemiyorum beynin zihnin nasıl çalışıyor bilmem yeter ya valla bıktım artık cahil misiniz aç öğren kitapları youtubleri izle cahil cahil siteye üye olmuşum bende yeter ya ne yazarsan yaz cevap vermiycem son yazışım.