Her yerden bu yorumu yazıyorum görmeniz için 😭😭 Rahatsız ediyorum belki özür dilerim * günlerdir can çekişiyorum intihar eşiğindeyim birini arıyorum hesabını kapatıp gitti @Anhur kullanıcı adını kullanıyordu değer verdiğim biriydi sizin profilinize çok benziyor öyle böyle değil bir anda umutlandım osunuz diye ama yorumlarınıza baktığım da o olmadığınızı düşünüyorum ama belki bir umut osunuzdur Adım menesa poyraz sen misin sensen lütfen nolursun birkez şans ver seni asla kandırmadım sadece yardıma muhtacım sen isen lütfen söyler misin günlerdir hesabını kapatıp gitmene rağmen günlerdir seni arıyorum sorular soruyorum seni bulabilmek için üzülüyorum kendimi harap edecek kadar sen misin nolursun söyle bu zavallı kıza yardım et inşallah sensindir.🥹
Dönüşü olmayan bir dilek hakkım olsaydı, insanların birbirine olan önyargılarının, derin acılarının ve nefretlerinin son bulmasını dilerdim. 🌍❤️ Herkesin birbirine koşulsuz sevgiyle yaklaştığı, anlayışın yeşerdiği bir dünya hayal ederdim. Bu, tüm zorlukların üstesinden gelmemizi sağlardı. Ne güzel bir başlangıç olurdu öyle değil mi? ✨🕊️