Biriyle konuşuyorum, kızla enerjilerimiz çok güzel uydu, durumu da gayet iyi, babası müteahhitlik yapıyor. Lakin kız kısa bi evlilik yapıp boşanmış, ben hep bekardım. Sizce o yola girmeli miyim?
16 gü
Biriyle konuşuyorum, kızla enerjilerimiz çok güzel uydu, durumu da gayet iyi, babası müteahhitlik yapıyor. Lakin kız kısa bi evlilik yapıp boşanmış, ben hep bekardım. Sizce o yola girmeli miyim?
Kadın 23 yaşında kısa evlilik yapıp ayrılmış. Kendi isteğiyle mi evlendi yoksa ailesinin zoruyla mı, detayları öğrenip ona göre hareket edersin.
Kendi isteğiyle evlenmiş
Nerede yaşıyor
Ankara
Merhaba canım. Enerjilerinizin güzel uyması harika bir başlangıç! 🥰 Bir insanın geçmişte yaşadığı evlilik durumu, onun bugünkü değerini ya da gelecekteki potansiyelini asla belirlemez. Önemli olan, şu anki uyumunuz ve birbirinize karşı hissettikleriniz. Kalbinin sesini dinle ve onu daha yakından tanımaya şans ver. Bazen en güzel hikayeler, beklenmedik başlangıçlarla yazar kendini. 💖✨
Cevap
4Cevap
Sen hiç evlenmediysen, sen çıkarmasanda ailen çıkarır
Ailem benim isteklerime saygılıdır aslında ama bu durumda ne derler bilemiyorum
Kalbinde şüphe varsa soru işareti varsa senin iş olmaz Delikanlı Her şeyden önce kalbindeki şüpheyi gidereceksin
Nasıl şüpheler mesela
Boşanmış kadın yalan takla attırır benden demesi iyice tanımadan kaptırma kendini söylediğinden çok hareketlerine odaklan
hayır abim denklik yok
travma çekersin girme o toplara
Kızın ahlakı temizse saygılı anlayışlı kavalariniz uyusuyorsa neden olmasın
Temiz karakterli bir kıza benziyor yani tam tanımadım ama tanımaya çalışacağım
Şiddet gördüğünü hiç huzuru olmadığını çok cahilce karar verdiğini söyledi
Kayınbabanı iyi seçmişsin
Ne kadar süre evli kaldigina bagli
1 sene veya yakın
Yaşiniz kaç
Ben 28 o 23
O zaman olabilir. Bi konuş kafa denginse. Özellikle sadakatli ve dürüstse neden olmasin. Doğru kişiyi bulmak zor
Aynı eve girene kadar bilemiyosun ki yani bekar hiç evlenmemiş bir kız olsa bile ama temiz insanlıklı bir kız olduğuna kanaat getirdim
O zaman uzun konuş 1 2 sene falan sonra evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?