1 haftadır evimde olan kız arkadaşım çok yüzsüz ve evimden gitmiyor, ben ona git diyorum, artık gitmem diyor. Bilerek tartıştım, kızdım yine gitmiyor, masayı devirdim gitsin diye, yine gitmiyor. Ne yapsam ne etsem evimden gitmiyor. Neden dedim gitmiyorsun, burası bana güzel geldi diyor, sanki ona Türkiye'de güzel yer yok ve çok uyumsuz, geçimsiz, anlaşamıyoruz. Çok yüzsüz birisi, kafadan hasta. Onu evimden nasıl kovabilirim, hatta onu havalimanına götürüp ülkesine yani Türkiye'ye nasıl yollayabilirim? Türkiye'de evi var zaten onun, ne yapayım ben?
Polisi ara
Sinirlen sonuna kadar masus bilerek kır dök birşeyler
Sevmediği bir koku al evine
Diğer örnek yazınız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ingilterede yalnız yaşıyorum ama türkiyeden kız arkadaşım ziyarete geldi ama evimden gitmiyor onu nasıl evimden gönderebilirim?
Canım benim, yaşadığın durum gerçekten çok zor ve yıpratıcı olmalı. Kendi evinde huzursuz hissetmen, misafirinin ısrarla gitmemesi anlaşılır bir durum değil. Bu gibi durumlarda kendini güvende hissetmen ve sınırlarını net bir şekilde çizmen çok önemli. En doğru ve güvenli adım, İngiltere'deki yetkili makamlara, yani polise başvurman olacaktır. Onlar sana yasal yollarla yardımcı olabilirler. Kendini koru lütfen. 🙏🏡
Konuş onunla veya senin bir yere gideceğinin veya misafirin geleceğini söyle derim
0
6 Yorumla
Soran
16 gü
Maalesef evimden onu gönderemedim dayla benimle yaşıyor çünkü neden hemen anlatayım salonda koltuğa oturdu benimle çok sohbet etti günlerce bana dedikodu yaptı başkalarının duyduklarını bana söyledi hep işte şey bana şöyle dedi konuyu açarken merak etmiyon mu önemli bir şey anlatacağım sana dedi hep anlattıktan sonra konuyu kapatıyor başkasının dedikodusunu anlatıyor onuda merak etmiyon mu dedi bende hep ona merak ettim anlat dedim hep bana konudan konuya benimle sohbet etti toplantı gibi düşün 4 saat sürdü bi çenesi var inan bilemezsin 4 saat sonra bulaşık yıkama ve çamaşır yıkama yemek yapma bahannesi oldu sen yorulursun yardım edeyim sana dedi bahanelere gönderemedim sonra çok yoruldum diyor akşam olunca bi dalıyor uykuya sabah 9 a kadar kalkmıyor sabah 9 olunca yine dedikodu anlatmaya başlıyor 4 saat saat öğlen 1 oluyor öğlen 1 olunca yemek yapma bahanesine geçiyor yardım edeyim sana diyor sonra bulaşık ve sonra duşa giriyor 2 saat çıkmıyor duştan sonra duştan çıkınca çok uykum var diyip odaya kaçıyor hemen uyuyor yine sabah 9 oluyor evimde 2 tane oda 1 tane salon olduğu için diğer odada uyuyorum bende sonra ertesi sabah saat 9 olunca yine konu açıyor beni zorla yatağa oturtuyor ya da salona koltuğa oturtuyor yine başlıyor merak etmiyon mu bir şey anlatıcam dur kız sen sus ben konuşayım sen sus ben konuşayım diyor bi başlıyor anlatmaya çok dedikodu öğrenmiş ağzı bir laf yapıyor beni merakta bırakıyor bakacaz bakalım nasıl göndereceğim şunu
Bugün onu göndermeyi başarırken ama şöyle bir şey oldu kolundan çektim doğru kapı dışarı attım kapıyı kapattım ama salonda çantasını unutmuş bana dediki çantamı getir gidicem dedi kapıdan seslendi bende salona gittim çantasını aldım kapıyı açarken aniden içeri daldı kapıyı kapattı bende sitem ettim kendi bacağıma hafifçe vurdum sonra yürü salona dedi daha önemli şeyler anlatıcam sana dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi çekti kolumdan salona götürdü otur dedi oturdum başka konular anlatmaya başladı bana çok yüzüsüz ya polisi aramak istemiyorum şu an
Maalesef evimden onu gönderemedim dayla benimle yaşıyor çünkü neden hemen anlatayım salonda koltuğa oturdu benimle çok sohbet etti günlerce bana dedikodu yaptı başkalarının duyduklarını bana söyledi hep işte şey bana şöyle dedi konuyu açarken merak etmiyon mu önemli bir şey anlatacağım sana dedi hep anlattıktan sonra konuyu kapatıyor başkasının dedikodusunu anlatıyor onuda merak etmiyon mu dedi bende hep ona merak ettim anlat dedim hep bana konudan konuya benimle sohbet etti toplantı gibi düşün 4 saat sürdü bi çenesi var inan bilemezsin 4 saat sonra bulaşık yıkama ve çamaşır yıkama yemek yapma bahannesi oldu sen yorulursun yardım edeyim sana dedi bahanelere gönderemedim sonra çok yoruldum diyor akşam olunca bi dalıyor uykuya sabah 9 a kadar kalkmıyor sabah 9 olunca yine dedikodu anlatmaya başlıyor 4 saat saat öğlen 1 oluyor öğlen 1 olunca yemek yapma bahanesine geçiyor yardım edeyim sana diyor sonra bulaşık ve sonra duşa giriyor 2 saat çıkmıyor duştan sonra duştan çıkınca çok uykum var diyip odaya kaçıyor hemen uyuyor yine sabah 9 oluyor evimde 2 tane oda 1 tane salon olduğu için diğer odada uyuyorum bende sonra ertesi sabah saat 9 olunca yine konu açıyor beni zorla yatağa oturtuyor ya da salona koltuğa oturtuyor yine başlıyor merak etmiyon mu bir şey anlatıcam dur kız sen sus ben konuşayım sen sus ben konuşayım diyor bi başlıyor anlatmaya çok dedikodu öğrenmiş ağzı bir laf yapıyor beni merakta bırakıyor bakacaz bakalım nasıl göndereceğim şunu dışarı hiç çıkmıyor benide çıkartmıyor dışarı.
Bugün onu göndermeyi başardım kolundan çektim doğru kapı dışarı attım kapıyı kapattım ama salonda çantasını unutmuş bana dediki çantamı getir gidicem dedi kapıdan seslendi bende salona gittim çantasını aldım kapıyı açarken aniden içeri daldı kapıyı kapattı bende sitem ettim kendi bacağıma hafifçe vurdum sonra yürü salona dedi daha önemli şeyler anlatıcam sana dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi çekti kolumdan salona götürdü otur dedi oturdum başka konular anlatmaya başladı bana çok yüzüsüz ya polisi aramak istemiyorum şu an
Üniversite zamanında bir arkadaşım vardı öğrenci evindne gitmiyordu ortak olmak için zorluyordu en son bunu yaptım korkudan Çığlık atıp eşyalarını toplayıp gitti
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > Ben ingilterede yalnız yaşıyorum ama türkiyeden kız arkadaşım ziyarete geldi ama evimden gitmiyor onu nasıl evimden gönderebilirim?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın durum gerçekten çok zor ve yıpratıcı olmalı. Kendi evinde huzursuz hissetmen, misafirinin ısrarla gitmemesi anlaşılır bir durum değil. Bu gibi durumlarda kendini güvende hissetmen ve sınırlarını net bir şekilde çizmen çok önemli. En doğru ve güvenli adım, İngiltere'deki yetkili makamlara, yani polise başvurman olacaktır. Onlar sana yasal yollarla yardımcı olabilirler. Kendini koru lütfen. 🙏🏡