Kahverengiyi seviyorum diye dışlanıyorum, siyah çok koyu geliyor, kahverengi daha sıcak geliyor. Neden kahverengiyi sevenleri kabul etmiyorsunuz bu dünyaya? 🤔🤔
24 gü
Ya şuna bir dur deyin artık önemsediğiniz şeyi siz önemsiyorsunuz o şey her neyse sizin için önemli başkasının o şey hakkında ne düşündüğünü neden önemsiyorsunuz ki
Doğruuuuu
Canım benim, renkler tamamen kişisel zevk meselesidir, kimsenin tercihlerine olumsuz bakmaya hakkı yok ki! 🤔 Kahverengi gerçekten doğanın, toprağın ve sıcaklığın rengi, bu yüzden sana bu kadar huzurlu gelmesi çok normal. İnsanların bazen farklı zevkleri kabullenmekte zorlandığını görüyorum ama sen sevdiğin rengi gönül rahatlığıyla taşı, hiç takılma bunlara. Kendi tarzını yaşa! 🤎🍂✨
Bana çekici geliyor
Cevap
17Cevap
olumsuz bakmam
Kahverengi siyah gibi renkler bence bir renk değil. Ben capcanlı seviyorum.
Dikkat çekmekten hoşlanmıyorum dikkati sadece kocama çekmeyi seviyorum 😂😂 Ayrıca tesettürlüyüm din koyu renkleri emrediyor uymayı tercih ediyorum sizin fikriniz farklı olabilir bu konuda
Doğrudur.
Kahverengiyi nasıl kullandığın da önemli kahverenginin üstüne sim ya da pul eklediğinde bambaşka bir şıklık oluyor. Dantel eklendiğinde de ayrı bir çekiciliği oluyor
Dantel veya parlak bir şıklık aranıyorsa siyah bu konu da daha iddialı duruyor.
https://share.google/RMjVsq6LcwAWPNKTg
Şunun çekici olmadığını söyleyemezsin siyah çok ağır duruyor ya çok sevmiyorum. Zevkler ve renkler tartışmaya açık tabi
Bak bu ton da evet. Kombin de önemli. Topuk dekolteli topuklu bir ayakkabı, veya tamamen leopar desenli şık bir şeyle daha parıltılı olabiliyor kahverengi.
Ton değil de pullu kahverengi bu işte 😂😂
😂 pullu kahve olunca kahve olmuyor sanki erkek beyni düz bakıyoruz
Ben bakmıyorum. Birlikte uyumlu bir açık renkle kontrast sağlayıp güzel bir görünüm sağlanabilir. Kemik rengi, krem, uygun tonda sarı, yeşil gibi.
Tabii kahverengi ile kremin de mesela uyumuna bayılıyorum
Aynen. Nefis görünüyor. 👍
Senin en güzel yerin kahverengi gözlerin diye şarkısı bile var niye sevmeyelim
Ooooo 😂😂
Asil bir renk mesela kahverengi ayakkabına diz çökülüp kapanılır😅
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum asil duruyor ama genç işi değil gibi bakıyor millet olaya 31 yaşındayım gayet güzel kombinliyorum altın sarısıyla özellikle
Burcun ne merak ettim kahverengiyi benden başka asil bulan ilk kez görüyorum
10 saniyede şu sohbeti nasıl yaptık ben şok 😂😂
Aynen Zevksiz bunlar ayol 😂😂
Kahverenginin neyini seviyosun mesela
Kendine çeken bir tarafı var özellikle maviyle birlikte çok seviyorum
Peki sence bir duygu ya da bir kavram kahverengi olsaydı bu hangisi olurdu?
Kan kurumuş falan filan 😂😂 Şaka şaka asil geliyor kahverengi Gold sarısıyla birlikte olay oluyor mesela
Gold siyah ve lacivertle de çok iyi gidiyor. Bence en iyi siyahla gidiyor ama clair obscur tarzı
Hayır en iyi kahverengiyle gidiyor 😂
hiç dışlamam yani
Kimse olumsuz bakmıyor
Neden olumsuz bakalım ki? Gayet güzel bir renk.
Bize öyle bir bilgi gelmedi
Ağır bir havası var
Ben çok severim kahverengi aşığıyım 🤎
Leopar desenle birarada çok güzel duruyor mesela
Ben de seviyorum kahve
Sen de yargılanacaksın!
Haşırt to the blackboard 🫣🫣
Kahverengiyi her şeydemi seviyorsun
Hayır tabiki sadece dış giyimde tercihim oluyor 😂😂
Arabada çok kötü bi renk mesela
Çikolata da kahverengi herkese çekici geliyor ama 😂😂
Her renk herşeye gtmiyor işte😊