Şeytan biri resmen, o canavar ne desem az kalır, hayal kırıklığına uğrattı, kaç kere beni mahvetti, acı çektiğimi bildiği halde vicdan yapmadı. Bu normal mi?
11 gü
Cevap
5Cevap
Hem egosunu tatmin ediyor hemde seni elinde tutuyor başka türlüsü olmaz onun için
Elinde tutma diye birsey kalmadı ama gerçekten çok kötü birisi çok
Kalmadıysa geriye sadece önüne bakmak kalıyor.
Onun mutluluğunu mutsuzluğunu takip etmeyi bırak, daha çok canın yanar
Elimde degil yanına kalmasın
Elinde olmalı, zamanına yazık
Geçmiş olsun iyice tanımadan sevgili olmayin
Boyle değildi ki
Kullandı beni
Ondan sonra kötü davranmaya başladı benim özgüvenimi düşürdü çapkın biri oldu bana sözler vermişti ciddiyim demisti evlilik hayalini kurduran oydu inandım biliyorum hata benim buna izin vermeyecektim ama olan oldu bana çok kötü davrandı ruhumu öldürdü
Onunla tanıştığımda 22 yaşındaydım o 29
Şu an 30 yaşında
Burdan anlatmam doğru degil
Narsist birisi ondan
İki yakası bir araya gelmesin inşallah
Uzak durmanı tavsiye ederim onlara insan değil şeytanlar
Uzağım zaten artık ama mutlu olması zoruma gidiyor bir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor
Ee narsistler öyledir zaten kimse onları önemli değerli değil. Belli süreden sonra geri gelecek dikkat et
Hayır engelledi beni gelse de bir şey farketmez ilahi adalet tecelli etsin istiyorum gebersin
Kardeşim sen narsist hakkında araştırma yaptın mı hiç? Git araştır bakalım neler öğreceksin
Farklı kadınlarla hep en son bana hakaretler de edip engelledi
Anladım sen uzak dur ondan yoluna bak kardeşim
Sadisttir belki
Hersey var onda
Sende ona acıma
O beni acınacak duruma düşürdu
Böyle yaparsan bir tekme daha yersin
Keşke zamani geri alabilme şansım olsaydı
Neyi değiştirirdin
Onunla hiç tanışmamış olmayı
Kadere karşı gelinmez işte
sevmiyo
Sevmediğini biliyorum zaten ama vicdan meselesinden bahsediyorum
Oe olduğu için
Çok ahım var ama mutlu
Bilmiyorum ama mutlu gününü gün ediyor ben çok acı çekiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar büyük bir hayal kırıklığı ve acı yaşadığını duymak beni çok üzdü. Bir erkeğin bilerek acı çektirmesi ve vicdan yapmaması normal değil asla. İnsanlar bazen kendi eksiklikleri veya sorunları yüzünden başkalarına zarar verebilirler. Bu onun karakteriyle ilgili bir durum, seninle değil. Kendini koruman ve değerini bilmen en önemlisi. Yalnız değilsin. 🙏💔✨