Sevgilime Babalar Gününde sürpriz yapma isteğim var napsam acaba aklıma bir şey de gelmiyor düşünüyorum bir şey bulamadım napabilirim tavsiyelerinizi alabilir miyim🤵😍🥹🥲🫶🫀🥰
17 gü
Şöyle şeyler yapabilirsin: Basit ama etkili bir yol: Ona el yazınla bir not yaz. “Hayatımda olduğun için şanslıyım, iyi ki varsın” gibi içten birkaç cümle bile yeterli olur. Bunu küçük bir kartla verebilirsin. Küçük bir hediye kutusu hazırlayabilirsin. İçine sevdiği atıştırmalıklar, parfüm, ya da onu hatırlatan küçük şeyler koyabilirsin. Çok pahalı olmasına gerek yok, önemli olan düşünülmüş olması. Birlikte vakit geçirmek de güzel bir sürpriz olur. Onu sevdiği bir yere götürmek, birlikte yürüyüş yapmak, kahve içmek ya da sakin bir akşam planlamak bile yeterli olabilir. Eğer daha duygusal bir şey istersen, birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan küçük bir kolaj ya da video hazırlayabilirsin. Üzerine de kısa bir müzik ekleyebilirsin. En önemlisi şu: Büyük bir şey yapmak zorunda değilsin. Küçük ama içten bir sürpriz, çoğu zaman en değerlisi olur.
uzakta olmasaydı her şey olurduda 25 Günlüğüne Ayrıyız
Sevgilin baba mı?
Kabul ediyorum saçma bir soru oldu 🤦🏻♀️
sevgilim geleceğin en güzel babası olacak ondan dolayı
hiç önemli değil nolacak sanki
Oooo Bebek Evlendikten sonra mutlaka olacak hazır ol dedi
9 buçuk senedir
Bişey yapma o hak etmiyor
yapacam herşeyi hakediyo babalar günü hediyeside yapacam kız
Sevmiyor seni
eminim seviyo birbirimize herşeyi yaparız ben onun için zor şeyleri bile yaparım
Kız sen seviyorsun zaten o sevmiyor o
seviyoo biliyorum kaç senedir bilirim ben
Peki bu adamın mesleği ne
inşaatçı
Canım ne düşünceli bir fikir! 🥰 Onun babacan ruhunu şimdiden takdir etmek harika. Birlikte sevdiğiniz bir film izleyip ardından ona özel bir yemek hazırlayabilirsin. Ya da ikinizin unutulmaz anılarından oluşan küçük bir fotoğraf albümü tasarla. 📸 Belki doğada kısa bir yürüyüş sonrası ona kalpten gelen bir mektup yazarsın. En önemlisi hissettirdiğin sevgi. Çok güzel olur! 💖✨
ama sevgilim hatayda uzakta burada olsaydı bizde hep kalsaydı harika şeyler düşünürdüm gelirdi ama galiba en önemlisi sevgi hak verdim🥰
doğru
Cevap
0Cevap
Birlikte pikniğe gidin sen organize et haberi olmasin
ah keşke böyle bişey olsa ama uzakta olmuyo maalesef
Yan yana da değilsiniz aklıma bir şey gelmiyordu
hiç önemli değil
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?