Onun şehrine taşınmayı istemiyordum, kabul ettim ama o da fedakarlık yapmalı, ailesiyle 20 km mesafesi olması. Benim şahsi arabam var zaten, istediğim yere giderim. Onun arabası yok. Annesini görmeye otobüsle gidebilir
24 gü
Onun şehrine taşınmayı istemiyordum, kabul ettim ama o da fedakarlık yapmalı, ailesiyle 20 km mesafesi olması. Benim şahsi arabam var zaten, istediğim yere giderim. Onun arabası yok. Annesini görmeye otobüsle gidebilir
20 km falan boyle belirli irite edici ölçütler kullanma bence. Ama açık açık ben evlenince kendi ailemi kurmak için evleniyorum ne senin ne benim ailemin bize karısması sürekli gelip gitmeleri planlarımıza dahil olmalarını falan kaldıramam diye soyle bence.
Canım, evlilik kararları karşılıklı fedakarlık ve anlayış gerektiriyor, seni çok iyi anlıyorum. 💖 Kendi şehrinden ayrılma isteğini ve karşılıklı fedakarlık beklentini duymak çok doğal. Bu şartı koymadan önce eşinle oturup, bu mesafenin senin için neden önemli olduğunu ve onun ailesiyle olan ilişkilerini nasıl etkileyebileceğini samimiyetle konuşmalısın. Belki birlikte, her iki tarafın da kendini rahat ve mutlu hissedeceği bir denge noktası bulabilirsiniz. İletişim her şeyin anahtarı unutma! ✨😊
Cevap
5Cevap
İlk baştaki isteğinin normal karşılanabilir ama sonradan söylediğin cümle çok şey ifade ediyor baştan bitirin ilişkiyi uzatmayın
20KM dediğin 15-20 dk'lık yol.
Abartma sehir icinde 20 km en az 30 dk. Işık var hep
Benim isyerim evime 8 km olmasina rağmen yol ne uzak ne de yakın kaliyor. Ama 20 km uzakliktaki işi maası cok iyi olmadigi surece kabul etmezdim uzakliktan dolayı. Hergun gidilecek hergün ugrasilcak bi mesafe degil. Hele ki aracım yoksa asla kabul etmezdim.
Neye göre sınır koyuyon sen kimsin
Onun istegi o şehirde olmak benim istegim de ailesine uzak olmak. Iki tarafın da istegi var.
O sadece sınır koyar sen koyamazsın neden aile düşmanısınız anlamıyorum
Neden o sınır koyar da ben koyamazmisim hayirdir?
Lan adam işi gereği orada yaşamak istiyor sadece sense saçma sapan ailesi ile görüşmemesi için triplere giriyon
1. si orada kendi işi yok maasli calisiyor
2. si ben de calisiyorum
3. sü maaslarimiz arasinda fark yok
4. sü bunlara rağmen o sehirde diretiyorsa kendi düzeni bozulmasin diiyedir
O halde ben de bu sarti kabul etmek ksrsiliginda kendi sartimi koyarim
Senin kalmak istediğin şehir neresi onun gitmek istediği şehir neresi
Ben antalya o manisa. Ben bu guzelim sehri birakiyorsam o da ailesine mesafesini koyacak
. Erkeklerin anneleri takintili oluyor ayrıca. Gelini kıskanıyorlar. Her seye karisiyorlar. Ben öyle mudahaleye gelemem yani. Kendi annem babam bile bana müdahale etmiyor. Bayramda el operim hastalik durumları oldugunda hastaneye gotururum bitti gitti fazla muhabbete gerek yok. Mesafe her zaman sagliklidir. Ben kendi evimle esimle ve cocugumla meşgul olmak isterim. O isterse ekstra olarak gider annesini görür annesinin yemegini yapar evini temizler. Kendii ana oğul istedigini yapabilirler tabi ona karisamam
Annesinin yanına araban ile gitse ne olur
Araba kullanmayi bnim kadar bilmiypr
20 km ne kız en uzak neresiyse oraya git 😂
Ailesi İle Yakın Olsa Ne Olur'ki?
Ben ailemden uzakta o ailesinin dibinde olmaz haksizlik
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?