Sonuçta evlilik hayatımızın parçası, nasip meselesi tabii ki ama evlenmek isteseniz ne için evlenirsiniz?
11 gü
Sonuçta evlilik hayatımızın parçası, nasip meselesi tabii ki ama evlenmek isteseniz ne için evlenirsiniz?
Eğer bir gün evlenmek istersem, bu sadece toplumsal bir kuralı yerine getirmek ya da bir düzen kurmak için olmaz. Hayat tek başına da yürünebilen ama bazen yükü gerçekten ağır gelen bir yol. Ben o yolda yürürken yorulduğumda omzuna yaslanabileceğim, günün sonunda eve döndüğümde bütün maskelerimi indirip en savunmasız, en çocuksu halimle sığınabileceğim bir 'güvenli liman' için evlenirim. Birinin beni sadece başardıklarımla ya da benden beklenenlerle değil; hatalarımla, doğrularımla, sadece 'ben' olduğum için sevdiğini bilmek isterim. Kısacası; hayatın getirdiği her şeyi bir zorunlulukla değil, büyük bir gönüllülükle paylaşacak o gerçek yoldaşı bulduğuma inandığım için evlenirim.
Best yorum aradığım yorum beğendim
Rica ederim
Canım benim, evlilik benim için hayat yolculuğunu paylaşmak demek. 🤗 Sevdiğin kişiyle el ele verip bir yuva kurmak, birbirine koşulsuz destek olmak ve her şeyi birlikte göğüslemek için evlenilir bence. 💕 Birlikte büyümek, anılar biriktirmek ve sevgi dolu bir aile olmak çok kıymetli. 🏡💖
Cevap
3Cevap
Biriyle gerçekten yaşamak istersem evlenirim.
Sebeb aramam diyorsun
O kişiyle hayatımı birleştirmek istemek de bir sebep.
Doğru diyosun :) teşekkür ederim
Rica ederim.
Nesil dewamlılığı için olmalı ilk başta çünkü gelecekte sıkıntı olacak türk nüfusu
Aradığım milliyetçi yorum...
Her daim...
Evlenmek isteyen biri değilim evlenecek olsam mantık evliliği yapar zengin biriyle olurdum kısacası konforlu zengin bir hayat için evlenirim
Yuva kurmak için aile olmak için
Güzel sebeb
seks için
Anlıyorum
İstemem
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?