5 gibi eve geldim. Bekar olduğum halde süpür, sil, toz al, orayı burayı Domestos'la, buzdolabın içini düzelt, haftalık yemek yap derken saat 9 oldu ağlayacağım. Ay siz evliler bunları devamlı nasıl yapıyorsunuz ya zhxjsjskskskksks
4 gü
5 gibi eve geldim. Bekar olduğum halde süpür, sil, toz al, orayı burayı Domestos'la, buzdolabın içini düzelt, haftalık yemek yap derken saat 9 oldu ağlayacağım. Ay siz evliler bunları devamlı nasıl yapıyorsunuz ya zhxjsjskskskksks
Alışıyorsun be hocam. Yani zor mu? evet bazen zor ve sıkıcı gelsede, belli bir zamandan sonra normalleşiyor. Yani en azından ben alıştım. Hergün 10-15 km yürüyüş ve koşu yapmaya çalışıyorum. Ev işlerini de yapıyorum. İnsan her şeye alışıyor. Hayatın müşterek olduğunun tam farkında olanlar için daha kolay oluyordur eminim.
Ahaha 2,5 senedir tek başıma yaşıyorum yaptığın işleri ben 3 günde bir yapıyorum yapmazsam küf tutuyor banyo ve odalar toz tutuyor onun için gittim bide robot süpürge aldım yerleri her gün temizlesin de bana yardımcı asistan olsun diye 😂 Evli olanları düşünemiyorum ama karı koca halledilir ya tabi öyle koca bulursanız sjdhdks
Ben de 2 günde bir falan yapıyorum genelde ama o bile yoruyor ya üstelik çocuk falan da yok
Sürekli yapınca alışıyor insan. Takıyorum kulağıma kulaklığı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile her yer bitiyor zamanla.
Bence de yardım etsin djdb
Cevap
18Cevap
Asıl sana yardm etsın yataga tek yatmakta zordur :))))
Evliler bizim tek yattığımızı ve düzenli cinsel hayatımız olmadığını düşünüyor hahshajaj yarmayın be
Sende mi hocam
Yani evli olmadan
yapacağınız altı üstü buzdolabının kapağını açıp noodle çıkarmak ona bile mızmızlanıyonuz yav hshshs
Ay hiç noodle pişirmedim ve yemedim desem
Seni tebrik etmek istiyorum bizden bi paket noodle kazandın derim sjjsjsj
bu çoğu çocuk yaptıktan sonra full evde meşgale arayıp terapi niyetine yapıyor zaten onlara zor gelmiyor olabilir
Bekarken de devamlı yapılıyor diye biliyorum. En azından ben öyle yapıyorum ama domestos kullanmıyorum hatta çamaşır suyu da kullanmıyorum 🙃
Aminnn ama iki kişi oluyorlar ama onlar da el çabukluğuyla yapmaları lazım
Her evlinin birbirine yardım ettiğini düşünmeniz ne kadar masumca aşko shdjsksk🥰🥰🥰🥰
Sırf bu yüzden müslümanlıkta 4 kadına izin var.
Görev dağılımı muazzam bir olay 😂
Bekar da olsan evli de olsan aynı şey ya o temizlik yapılıyor bir şekilde 😀
Hele çocuk olunca etrafın dağınıklığını toplamak da var
Bekarlara yardım etsin ya evliler birbirine yardım eder
Bir evli bir bekarsın çözemedim
Evliyim shxjsjsksks
Ben seni bekar sanıyordum @ögrenimelemanı
@Gökçedmr00 evli bekar sanırım
Nasıl yani evlilik gibi hayat mı yaşıyor
@Gökçedmr00 5 senedir evliyim ellerinizden öper 1 tane de çocuğum var jajxkskxmksdllslxkksklxslslsl
Domestos kahve tarifi verecem Yaz kızım
ağlaya ağlaya yapıyorlar
Evliler de bekarlar için aynısını söylüyor 😀
Araya reklam almışsın😱
Evlilik gibisi yok bulsam da bi daha evlensem
ben sana yardım ederim canım
Yardım ediyor zaten
Kendilerine göre düzenleri var
Ne bu almanyadan türkiyeye dönmek istemeyen malum parti seçmeni mi
Evet, kurulu düzenleri var yoksa hepsi boşanacak ama işte ☺️
Amin bende aynı😂
Alışıyorlardır