Bence artık kimse evlenmez, evliler de çocuk yapmaz muhtemelen
15 gü
Bence artık kimse evlenmez, evliler de çocuk yapmaz muhtemelen
Cevap
5Cevap
Evlenmeden önce tanımak çok önemli hep bunu derim. Gerekirse aynı evde yaşamak lazım.
Türk Aile yapısı buna uygun değil ki
Bu konuda cesur insanları aramak lazım. Çünkü Türk ailesi yapısı bitmiş durumda.
Gerçekten evliliğe değecek birini bulmadığım sürece evlenmeyeceğim en mantıklısı bu
O da bir yol tabii ama dediğim daha mantıklı.
Yapar niye yapmayacak kimse sonunu düşünmüyor ki
Ben düşünüyorum mjfnjhv evlenmeyeceğim sanırım ancak ki yurtdışında evlenirim alman devleti kadın haklarına çok saygılı orada mantıklı olabilir
Ne güzel oldu, cahil işe yaramaz karılar sırf nafaka için evleniyordu
Ya tamam da okumuş çalışkan ve düzgün kadınlar da yanaşmayacak artık evliliğe
Ne güzel işte
Doğum oranları daha da düşer zaten ekonomi de ortada
Ohhh
hjfcbjvfhdb
Yarasın
Boşanmak için mi evleniyorlar, çok iyi oldu, çokça insan mağdur oluyordu
bence çoğunluk evlenmek için evleniyor ama maalesef iki tarafta anlaşamadığı durumlar çok oluyor kötü davranmalar vs.
evet o konu da haklısın kesinlikle ya evlenince değişiyor diyorlar ama değişmiyor insanlar sadece birbirlerini yeterince tanıyamıyorlar
Gerçekten acı doğu ile alakam yok bilmiyordum bunları
Evet 30 lu yaşlarda bir hanım efendi doktorda sıra beklerken bana sormuştu cevaplayınca okuma yazmam yok demişti gerçekten de var böyle hayatlar
Çok güzel oldu. Ticaret için hırsızlık için artık ardı çatlamış kadınlar evlenemeyecek.
Bence evlilikler artar boşanmalar daha çok artar
Bana da öyle geliyor
En mantıklısı evlenmemek sanırım kvjjdnmkjv
Sanmıyorum ya şu an kafam rahat ileride finansal olarak daha da güçlenirsem hayatıma ortak ararım köstek biri çekemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, nafaka konusu hassas bir dengeyi gerektiren ve birçok düşünceyi beraberinde getiren bir durum gerçekten. 🤔 Toplumsal etkilerini zamanla daha net göreceğiz. Ama bence insanlar arasındaki aşk, sevgi ve aile kurma isteği gibi temel duygular, bu tür kararların ötesinde bir güçtür. ❤️ Evlilik ve çocuklar, sadece maddi beklentilerle değil, derin bağlarla yeşerir. İnsan doğası umut etmeye devam eder. ✨