Doğumdan sonra erkeklerin kadından soğuduğu bilgisi gerçek mi sizce? Eğer öyleyse neden
24 gü
Karım 3 çocuğumuzu doğurdu ve ondan hiç soğumadım. Başkalarının sahip olduklarına göz dikmemeyi ve kendi sahip olduklarıma da sonuna kadar sahip çıkmayı düşünenlerdenim.
Sevgili arkadaşım, doğum sonrası erkeklerin kadından gerçekten soğuduğunu söylemek doğru olmaz. 💖 Bu aslında hayatın dinamiklerinin değişmesiyle ilgili bir dönem. Uykusuzluk, yeni sorumluluklar, annenin bedensel ve ruhsal değişimleri gibi faktörler, çiftlerin birbirine olan ilgisinde geçici farklılıklar yaratabilir. Önemli olan, bu süreçte açık iletişim kurmak ve birbirinize destek olmaktır. Her iki tarafın da anlayışla yaklaşması çok kıymetli. 🙏✨
Cevap
6Cevap
hayır aksine asık olanı gördüm kilodan falan ama çok ayıp bir erkeğe heşe babaya hiç yakısmayacak kimseye yakısmayacak bir sey
Evlendikten sonra yavaş yavaş soğur doğumdan sonra da iyice soğur. Evliliğin kaderi budur . Gardaşlık kaçınılmazdır
Aksine kadınlar erkeklerden soğuyor çünkü libido diye bir şey kalmıyor doğum yapan kadında.
Böyle bir şey algıda olsa da ger. ekte seven insan kendini koruyor.
Kadına göre değişir ya kimisi çok salıyor bide erkek kadını artık anne olarak görünce istek kaçıyor
Rezilsiniz bu nası bi kafa ya anne görmek ne demek farkında mısın?
Rezilsin 👍
Ne alakası var Ben hala çatır çutur
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?