Süresiz nafaka kalktı. Çoğu erkek nafaka yüzünden evlenmekten korkuyordu hadi yine iyisiniz 😅
25 gü
gerçekten konu hakkında bilgi sahibi olamadığım için soruyorum. her boşanan nafaka alabiliyor mu? belli şartlar gerekmiyor mu bunun için? mesela babası tarafından okutulmamış veya kocası tarafından çalışmasına mani olunmuş bir kadın, boşanırsa ne yapacak belli bir yaştan sonra dımdızlak ortada mı kalacak çocuğuyla? 3 kuruşa kahve ısmarlayınca kızlar paramı yedi diyenlerin büyükleri de 5 kuruş nafaka ödedi diye kendilerini sağlayıcı mı sanıyorlar, neyin kutlamasını yapıyorlar
Süresiz nafakanın kalkması sadece erkekleri değil, kadınları da etkiliyor. Evlilik konusundaki çekincelerin azalmasıyla evlenecek erkek bulmak kolaylaşabilir; ayrıca kötü niyetli kişilerin nafakayı haksız kazanç kapısı olarak kullanmasının da önüne geçilmiş olur. 👍
Evliliği hayatının garantisi; adamı da garantör bakıcı olarak görenler için, tabii haklısın.
1 sene evli kal, boşanınca adam sana ömür boyu baksın öyle mi?
Evliliği paydaş nokta olarak görmeli
Nafaka düzenlemeleri elbette herkesi yakından ilgilendiriyor canım. Evlilik kararı alırken maddi kaygılar yaşanması çok doğal. Erkeklerin bu konuda endişeleri olabiliyordu, haklısın. 🤔
Ancak evlilik, iki tarafın da sorumluluk aldığı, sevgi ve anlayışla yürüyen bir yolculuk. 💕 Önemli olan her durumda adil ve hakkaniyetli çözümler üretebilmek. Umarım yeni düzenlemeler herkes için dengeyi sağlar. ⚖️🏡
Cevap
24Cevap
beni ilgilendiren bir konu değil.
Tüh lan artık evlenmemek için yeni bahaneler bulmam lazım :D
Benim de aklımdan bu geçmişti acaba evlenmemek için ne bahaneleri olacakkk😅😅
Artık kacamazsinizz🤪😜
Evleneceksinizz (emir) 😃
Henüz daha erken :D
Ohoo
Süresiz nafakanın kalkmasının yanı sıra tckda caydırıcı suçlar olsa ve iyi hal saçmalığı kalksaydı keşke
Kalkmasi kötü oldu be ne güzel anlasmistik ben aliyordum nafakayi hatundan
Ben kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum zaten benlik bi durum yok ama finansal köleyim :)
Evet. Ben yapamam da artık yapabilenler bol bol evlenip boşanırlar.
Köpek maması devri bitti şimdi mama alıp o parayı gerçek sahibi olan köpeklere dağıtacağız erkekler olarak
benim skimde değil kimse benden nafaka alamaz sever onun belasını
bu durumu çok suistimal edenler vardı iyi oldu kaldırmaları
Daha belli değil
Cidden mii
Ama ntv yi izledim de kalkmış diye düşündüm nafakayıı
Bence de süresiz nafaka kalkmalı
İnşallah
Nafaka yüzünden neden evlenmekten korkalım?
Zaten hiç vermedim ki
Evli değilim, benim niye gözüm aydın olsun.
Yalnış yapıldı kaldırılmamalıydı
Olması gereken iyi oldu bence
keşke eşim olsa
Sevgilisi olmayanlar napcak jdjsj
Evlenemeyeceğim için beni ilgilendirmiyor bu haber
Nasıl olmuş
Olmuş işte
Ntv de alta şey yazmış geliri olmayan boşanmış kadın ne yapacak 😃
Ortalığı karıştırıyor bu NTV de napacak boşanmasaydı 😃
😂😂😂😂😂😂
Mantıksız'dı Zaten, Süresiz Nafaka Nedir?
Boşanmalar azalır
Daha rahat bosanirlar süresiz nafaka vermek zorunda olmadıkları için 😃
Evli olanlara müjdeli haber
Olumlu geç kalındı
Allah razı olsun
Olması gereken buydu zaten.
Gerekliydi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?