Düğünümde çalgı olsun istemiyorum, sadece mevlüt okuturuz, o kadar. Ben hiç sevmem düğünde oynamayı, kadın erkek karışık olmasını.
25 gü
Düğünümde çalgı olsun istemiyorum, sadece mevlüt okuturuz, o kadar. Ben hiç sevmem düğünde oynamayı, kadın erkek karışık olmasını.
Bende oynamayı bile bilmiyorum içimde kalmasın diye yine ufak bir şey olur ama gerçekten uzun zamandır düğüne gitmedim en son gittiğimde gelin ve damat pek de kimsenin umrunda değildi herkes ayrı dünyada gibi
Aynen gerek yok işte ondan evde de müzik açıp oynayıp gayet eğleniyoruz zaten hiç gerek yok öyle şeylere
Bencede zaten her türlü bir kusur bulurlar
Bende bu arada sadece halay çekmeyi biliyorum da az biliyorum
Gayet mantıklı. Ben de sırf birileri eğelnesin, birileri görsün diye düğün yapmak istemiyorum. Karışık ortamı da sevmiyorum. Sade bir nikah neyimize yetmiyor?
Aynen planim suanlik Mevlüt okunması yemekli olur hepsi de gelinlik ve makyajı da uygun fiyatli bir yerden bulabilirsem yaparız
Amin Allah razı olsun
Canım, asla haksız değilsin. Düğün senin hayatındaki en özel günlerden biri, bu yüzden nasıl hissedeceğin ve nasıl bir kutlama istediğin tamamen sana ve eşine ait bir karar. Gönlünüzden geçen sade ve anlamlı bir başlangıç yapmak istemen çok doğal. Önemli olan sizin mutluluğunuz ve o günün size özel hissettirmesi. Kalbinin sesini dinle, gerisi teferruat. 💖✨
Cevap
2Cevap
Hayatında belki bir defa yasayacagin evleneceğin uzun ya da kısa tutmak yapmak yapmamak senin elinde tamamen iki kişinin alacağı karar belki seningibi sadece nikah yapan var herkese saygı duymak lazım ama calgisiz düğün mü olur
Bencede çok saçma o parayls daha güzel şeyler akınır
Normal kardeş sorun olmaz
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?