Çok kırıldığın, yalnız bırakıldığım oldu, yanımdakilere bin şükür. Peki zarar veren ya da yalnız bırakanlar? Öylece hayatlarına beni geri almalarını istemem ve vazgeçtiklerim, vazgeçenlerin pişman olmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
7 gü
Çok kırıldığın, yalnız bırakıldığım oldu, yanımdakilere bin şükür. Peki zarar veren ya da yalnız bırakanlar? Öylece hayatlarına beni geri almalarını istemem ve vazgeçtiklerim, vazgeçenlerin pişman olmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
hickimseye birsey yapmak zorunda degilsin bunu kendi icinde kendi kafandada cozebilirsin ben hep oyle gordum hep oyle yaptim cunku bir aralar bende bu travmanin icindeydim ama sonradan ne olduysa artik hislerimi kaybettim hicbirseyi umursamamaya basladim defalarca gece gunduz demeden kendi kafamda deli gibi konusup durdum birsekilde halledip yoluma baktim devam ettim artik ne olmus ne bitmis inanki bunlarin birtanesi bile umrumda degil onemli olan hayatina devam edebilmek yeni bir hayata yeniden baslayabilmek ayni yoldan ayni kafadan ayni dusunceden devam edersen kendini bu igrenc yoldan kurtaramazsin o yuzden bu dusunceden cik hickimse yasattigini yasamadan olmez birak hicbirseyi umursama kafaya takma dusunmene bile degmez
yasadiklarin ne kadar zor acida olsa birgun bunlarin onemsiz gereksiz birsey oldugunun farkina varacaksin ve donup kendine diyeceksinki ben bunlar icinmi uzuldum bunlar icinmi kendimi heba ettim inanki insan isteyince herseyi yapabiliyor bu soylediklerimi ictenlikle yapacaksin zaman sana ilac gibi gelecek herseye alisacaksin
inşallah
yani böyle düşünmüyorum atlatılmayan basit olmayan illaki şeyler var.
80 yıl sonra yaşamayacağız bile neyin bu davası günler geçiyor aylar geçiyor 2 günü eğlenip geçeceğiz ya bu kadar daha hayata sıkmayın yani negatif şeyler sıkmasın senin canınızı giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
haklısınız sıkmaya gerek yok da
evsiz kaldım intikam değil adalet peşindeyim.
Yanındaki gölgene bile güvenmeyeceyin bir hayata yaşiyorsun o yüzden kendini sarsmayacak sağlam adımlar atman lazım
o adımlar ne işte bende bilmiyorum
burada iki aşama üzerinde duralım yanında olanlar ve yanından gidenler öncelikle yaninda olanlardan bahsedelim kimse zoru görmeden dostu dost düşmani düşman olarak tanıyamaz asında belkide kimse senin yanında deyil zoru görmedikçe anlayamazsın senden gidenler için zaten üzülmenin anlamı yok bazen iyi ki giti demek iyidir gelelim senin pişman etme konuna birilerine pişmanlik vermek önce senin elinde biraz uysal ve kendine güvenilir yolar çiz daha akişkan ve modern yolar dene yani senden giden seni gördüyü zaman benim sevdiyim ya da benim arkadaşim bumuydu falan diyebilsin ama asla sana dönmelerine izin verme olurda yaklaşim sergilerlerse kafa bulma ezikleme seviyesi senin elinde olsun
Yani bunu kaybettim sanırım okulum işim vardı engel oldular. Değeri bilinen bir insandım ben uzak durdum insanlardan daha çok ben onlardan uzaklaştım hepsine laf edemem
Ozaman pek bir sorun yok diyelim yani müsait zamanlarında zaten durumu anlatırsin yine beraber olursun ya da numaralarını falan varsa ya da yoksa bul konuşmana devam et
Kabul ederler mi ki? Çok soğuk davrandım onlara da ama herkesten uzaklaşmış güvenmeyen bir durumdaydım
Neden etmesinler ortada bir durum yok varsa ise bunu sınav sitresi olarak deyerlendirebilirsin
Canım benim, yaşadığın kırgınlığı ve yalnızlığı çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen insanlar bizi gerçekten incitir. Onları pişman etmeye çalışmak yerine kendi yolculuğuna odaklanmak en güzeli. Sen kendini iyi hisset, mutlu ol, başarılı adımlar at. İşte o zaman onlar, zamanla kendi kayıplarını anlayacaklardır. ✨ Hayatına güzellikler katmaya bak. ❤️
Cevap
4Cevap
Bazen ne yaparsan yap için soğumaz o yüzden canın yana yana hesabı mahsere bırakmak gerekir.
belki de
Allah yarına bırakır yanlarına bırakmaz merak etme sen kalbini ferah tut
amenna
Hayatına odaklan kimse senin ışığını söndüremez
bu umut verici sözler için teşekkür ederim ama sanırım arrık bunlar bana etki etmiyor gaddar insanlara denk geldim
Gerçekten çok güçlüsün ve çok degerlisinn bunu asla unutma olur mu
inşallah teşekkürler
Ben her zaman yanındayım
Daima güçlü kal Rabbım yardımcın olsun inşallah
amin ecmain
Kendini yıpratma boş ver hayat kısa üzülmeye değmez inan
Onları kendiniz için affaedip yola devam edin.
Düşünmeye değmezler.
Başarılı olacaksın kral bu işin kuralı bu
ayaklarımı yerden kestiler işte ben biliyorum yoksa okula gitmeyi diplomamı alıp çalışmayı ev bulup sığınmayı ama eve kapatıp engellediler hazmedemiyorum
Sen hayatına odaklan bence
deniyorum ama onlara cevap vermedikçe daha da içine ediyorlar ben zaten kendi hayatıma bakıp ilerledim diye başıma getiriyorlar bu gücümle savaştılar. bana kalsa okuyorum çalışıyordum ne para ne pul peşindeyim ama ben bir şey hapmazsam benim başıma bir şey gelcek az daha ya ben kendimi ya da onlar beni ö*dürüyordu elalemin dili uğruna. hazmedemiyorum bana kaçak muamelesi yapmalarına
Hiç takm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?