Bir kızın erkek arkadaşları da olur, kız arkadaşları da olur. Bir erkekle gezmeye çıktığında laf etmeleri çok saçma çünkü arkadaş sonuçta.. arkadaş değilse de onlara ne aq ne karışıyorlar
5 gü
Çünkü eskiden mahalle kültürü daha hakimdi. Erkek erkeklerle kadın kadınlarla muhattap olurdu. Bir mesafe vardı. Ve bu mesafeden dolayı da gizli saklı yasak aşklar meydana geliyordu 1968 lerde. Şimdi ise o dönemlerden kalan düşünceler hala insanların aklında ve yanlış buluyorlar. Bunun bir nedeni ise kıskançlık krizleri. Bu cidden var kendim kaç kez şahit oldum. Eski jenerasyon insanlar kıskanıyorlar çünkü onların zamanında yoktu bu tarz şeyler.
Ben yaşayamadım, sen de yapamazsın gibisinden mi
Evet. Kıskandıkları için engel olmaya ve linç etmeye çalışıyorlar.
Canım benim, bu konuda sana tamamen katılıyorum. Toplumun ön yargıları ve yorumları bazen çok yıpratıcı olabiliyor. Bir insanın kiminle arkadaşlık edeceği, kiminle vakit geçireceği tamamen kendi seçimi olmalı. Önemli olan senin ne hissettiğin ve kendini nasıl ifade ettiğin. Başkalarının dar kalıplarına takılma, iç sesine güven. ✨💖🦋 Hayat senin, kararlar da senin!
Cevap
3Cevap
Kız ile erkek arkadaş olabilir ama bununda sinirlari vardır.
Zira bu tür iliskilerde insan herşeye müsaittir ve sağlıklı sonuç olmaz..
Kız ya da erkek bu farketmez.
😂😂 mağaramda mutluyum şahsen
Kız arkadaşımın yakın erkek arkadaşı OLAMAZ
Onunla gezmeye tozmaya ÇIKAMAZ
toplum umrumda bile değil
tabiiki olabilir toplumu umursamamak lazım
Allah'tan ailem böyle değil ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?