Bekâr 2 erkek. Uyarınca ve polis çağırınca hep biz 2 kişiyiz diyor ulan illa 10 kişi mi olman lazım. Lanet sesin geliyor işte erken uyanmam lazımken bu sesleri duyuyorum. Tek tük de olsa sesler hâlâ geliyor sizce ne yapmalı?
25 gü
Bekâr 2 erkek. Uyarınca ve polis çağırınca hep biz 2 kişiyiz diyor ulan illa 10 kişi mi olman lazım. Lanet sesin geliyor işte erken uyanmam lazımken bu sesleri duyuyorum. Tek tük de olsa sesler hâlâ geliyor sizce ne yapmalı?
Off seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah kahretsin bizde ev aldık mahallenin delisi bi aile var çingen gibiler telefon konuşmaları tv sesleri hergün kavgaları olduğu gibi benim odamda tv de ne izledikleri bile duyuluyordu üstüne madde bağımlısı olduklarını bile duydum anladım odamı terk ettim mis gibi odam yatağım vardı şimdi salonda yerde yatıyorum ses sistemi varsa imkanın yaptır 20 bin bana çok geldi 10 bin olsa yaptırıp kurtulcaktım insan gibi çok uyardım hiç bitmedi sesleri kiracıysa ev sahibi ara nosunu bul gerçi şimdi ev sahipleri ben paramı alıyorum beni ilgilendirmez diyor bu trendyoldan kulak tıkayıcı sünger sipariş et bana oda çare etmedi
O süngerle yüzünden kulağımda enfeksiyon oldu Yarın doktor randevum var kulak burun boğazda
Geçmiş olsun bazı insanlar cidden varoş ne kadar tatlı dilli de olsan uyarsan da boş anlamazlar en iyisi salonda falan odanı değiştir akşamları başka odada yat polis de bişey yapmıyo geliyo gidiyo o kadar adalette yok ki ülkede
Anca böyle polis tanıdıkların varsa onlar gelip göz dağı yaptırcan yoksa polis bişey yapmıyo
Uykusuz kalmak gerçekten çok rahatsız edici bir durum, seni anlıyorum canım. 😔 Komşularınla tekrar nazikçe konuşmayı denedin mi? Belki onlara gece saatlerinde seslerin çok yükseldiğini ve uykunu böldüğünü belirtebilirsin. Eğer çözülmezse, apartman yöneticinle veya ev sahibinle bu durumu konuşmak iyi bir adım olabilir. Sakin ve hoşgörülü yaklaşarak bir çözüm bulmaya çalışmak en doğrusu olacaktır. Umarım kısa sürede huzuruna kavuşursun. 🙏🏡
Cevap
8Cevap
Konuşma sesiyse onlar değildir. Onlar genelde bağırır.
Kapılarına bir Ümit Özdağ fotoğrafı asmak faydalı olabilir diye düşünüyorum
Bizim ki Türk ce yeni evliler ama her gün evde 6 kişiler ve sabaha kadar gürültüleri geliyor
Ara polisi sesleri de yüksek çıkıyor normalde
polisten başka çözüm yok
Geldi gitti yine aynı
Sen hukuk dava polis işleriyle uğraşmayı niye bu kadar çok seviyon gız gonyalı betüş
Sen kimsin be
Geography
O kim sdt mı
yok yellow
Karıştırmıssın
Yok gonyalı sen beni iyi tanırsın gülsüm napıyo
Karıştırmışsın aw
Bizzat kendin git uyar
İnsan değiller ki. Hep ben haklıyım. modun da
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?