tüm ilgi bende oluyor hoşuma gidiyor bu ve çok komikler, güldürmeye çalışıyorlar beni biliyorum 😃
6 gü
Cevap
19Cevap
Sana kanka çekerler eve gidip 31 çekerler, bana anlatma erkek kafasını,
Ayrıca ilgi manyağısin galiba,
Normaldir erkek ortamı muhabbeti sarar her zaman ama kadın ortamı sohbetlerini de seviyorum ben sıkmıyorlar yani öyle
Birbirinin yüzüne aşkım deyip, ortamdan ayrılır ayrılmaz arkasından söven cinsiyetin ortamını sevecek değildin yavrum
O kadar kişiye umut vermiş oluyorsun hepsi sana aşık olup birbirilerine giriyorlar sonra kafa kesme falan
ne umutu ya arkadasiz zaten onlar da kanka cekiyo bana. bu normal bisi tek kiz ben olunca odak bende oluyo ilgi yani
Kanka çekiyorlar ama bilerek
hayır denedim en samimi oldugum arkdsimi , ve ise yaramadi. arkadasiz gercekten
Tek dertleri kesin cinsellik
denedim diyom cocuğa acildim cok hosuma gidiyosun. etkiliyosun vb dedim. arkadasiz dedi o gözle bakmiyorum dedi bi daha da konuyu açamadım.
E sen aşıkmışsın işte hani sadece arkadaş gözüyle bakıyordun
oyle hissediyorum demedim denedim dedim ya basta. off okuyamiyonuz bisi
Erkeğim ya kafam basmıyor canım
Ne alaka ben erkeklere mı salladim soruda? ne bu tavır
Salladın tabi sen resmen nefret ediyorsun erkeklerden
hayir erkekleri seviyorum 😃kendime kadin düsmanı demek istemiyorum ama maalesef kadinlarin %90ı anlasamıyorum ve cok sıkıcılar
Kadınlar sıkıcıysa neden seni sıkıcı bulmuyorum o zaman neden bana harika bir tip olarak göründün çünkü de müthişsin
sen belki cinsiyetin dolayisiyla kiz ortamina ilgi duyuyosundur ama o kadar sıkıcı ki sürekli bos bos aynit muhabbet ceviriyolar kiskanclik gosteris sov merakliligi iki yuzluluk her seye alinma. bunlar hep var surekli ex muhabbeti.
ayakkabim nasil cantam nasil yok gtum nasil. gina geldi ya gram da komik değiller.
ama erkek arkadaslarimlayken gulmekten cenem agriyo
Dedikodu yaparız ayol kız 😂😂
hyr yani senin gozunden ve benim gozumden bir degil onu demek istedim 😃
Çokomelo isten mi 🍫
cdfkdjnfnd alıyım bitter
Vayy sende benim gibi bihtercisin helaall
tabiikisi
Ben seni çok kıskanıyom ha sen kız ortamına geri dön 😂😂😂
nie kiskaniyon be 😃
Ve hepsi mastürbasyon yaparken seni sekilden sekile sokuyor onuda bilşyosun dimi
hayir arkdsiz
Boş konusma niye ilgi üstünde sence?
tamam sa öyle olsa anlardim ben en yakin arkdsma dedim ki hosuma gidiyosn etkiliyosun vb, cocuk arkadasiz dedi o gozle bakmıyorum sana dedi kapattirdi konuyu
Boş konusma erkek arkadas dünlemez hepsi mastürbasyon yaparken seni hayal ediyo bak hepsi
tamam da oyle olsa niye böyle davransin karsilik verirdi
Vardır bi sebebi sevgili olmak istemez belki ama arzular. Kızlar bu konuda cok saf. ya da safa yatıyo. Şimdi arkadas takılıyosunus ya bu onları daha kudurtuyo sana karsı. Bunu bil. Arkadaalığınız daha heyecanlı olur o zaman 😀
olabilir ben de mastürbasyon yaparken düsunüyorum onlar kesin dusunuyodur
Eminim kaç kişiden bahsediyosun ama hepsini grup halinde hayal etmişsindir. Sana köle olan erkekler arasında seks tanrıcası gibi 😂
Bir cluba da gitsen aynısı
hayir burdakiler samimi olduğum insanlar
Ben nornal bulmuyorum maalesef
Bunun adı başka bişeyde neyse
Evet genel olarak öyle sevindim senin adına 🙂
bana da ilgi gelse benim de hoşuma gider
Olur öyle şeyler kadın dediğin hemen düşmez
Güzelsen dikkat çekiyorsundue
Aynen erkekler daha makara oluyor.
pickmelik bu ya
erkekler daha komik daha sarıyo kabul edin. kizlarin %90 sıkıcı
erkeklerin cogu kullanmak icin kizlarla arkadaş oluyolar samimi degiller
Senin bu hikaye tanıdık geldi bana
Nasıl giyinirsin
acik giyinmiyorum
hayır
Çok iyi bu
Süper
Araya almasınlar dikkat et
Bize takıl
dayi sizi napcam be
Normal dayılır
Ağır hasar bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkek ortamını daha çok sevmen gayet doğal canım! 🤗 Önemli olan kendini nerede rahat ve mutlu hissettiğin. İlgi görmek ve kahkahalara boğulmak harika hissettirir insana, anlıyorum seni. 😊 Kendi enerjine en uygun insanlarla vakit geçirmek seni besler, bu da çok değerli bir şey. Herkesin sosyal tercihleri farklı olabilir, kalbinin sesini dinle yeter! 💖 Ne güzel ki eğleniyorsun!