Bence kesinlikle gerçekten dinimizce de büyük bir vebaldir. Hatta geçen, taksicinin birisi Amerikalı bir turistten 300 liralık alacağı parayı 7.300 lira ücret almış.

Bence kesinlikle gerçekten dinimizce de büyük bir vebaldir. Hatta geçen, taksicinin birisi Amerikalı bir turistten 300 liralık alacağı parayı 7.300 lira ücret almış.
bu ülkede çoğu insanda din (göstermelik) var, ahlak yok. namaz kılar ama kul hakkı yer, insanları dolandırır, dedikodu yapar, sahtekarlık yapar. önce ahlak lazım, kimi kandırıyorlar ki
Ne yazık ki kalbimizden Allah korkusunu unuttuk
allah korkusuyla ilgisi yok vicdan ve etik meselesi bence
İlgisi var tabiki de yine de vicdan gerek
Hakıkı anlamda ıman etmıs ve ona göre yaşayan bır ınsan dusmanına dahı adaletle hükmeder, kendı zararına dahı olsa doğruyu söyler, hak yemekten ıse aç kalmayı yegler..
lıyakayetsız bır sekılde bır yere gelenler, torpıl pesınde koşanlar, çocuğuna helal lokmayı çok gören tüm ınsanlıga Rabbım hıdayet nasıp etsın.
hakıkı anlamda ıman eden ırkcılık yapmaz, kendını üstün görmez, ınsanlara verdıgı selam tütmeye göre degısmez…
Allah salıh amel ısleyıp kalben ıtaat eden samımı olan kullarından eylesın
Amin amin kalbinde Allah korkusu olan insanların hatırı hürmetine dönüyor Bu Dünya
Tabii ki
Kesinlikle
Canım, bu konuda sana tamamen katılıyorum. Birine inancı ne olursa olsun haksızlık etmek, dolandırıcılık yapmak, insanlık değerlerine aykırı düşer. Vicdanlı ve empatik bir kalbin bunu kabul etmesi mümkün değil. Böyle davranışlar hem ahlaki hem de dini yönden büyük bir vebaldir. İnsanlara saygı duymak ve hakkaniyetli olmak en temel prensibimiz olmalı. ✨🙏
Kesinlikle katılıyorum sana teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Kim yaparsa iki yakası bir araya gelmesin inş
Haklısın
Ben marketten bos elle cikinca rahatsız oluyorum millet neler yapıyor mq, genetik midir nedir anlamadim gitti
Doğru söylüyorsun Ama sen de vicdan var demek ki
Dini bırak yanlış yani dinsiz olanda yapamaz yapması yanlış
Benim için Allah'ın emri önemli
Allahın emride önemli ama en basitinden suç işliyorsun allah günah değil desede bu suçtur saten
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?