Diplomam var, iş arıyorum süresiz kontrat olarak ama bir türlü bulamıyorum. Sizce bu durumda birisiyle tanışmak hata mı olur?
12 gü
Uzun süre evlenme için çabaladım gayret ettim uğraştım bir sürü kişiyle tanıştım ama kalbimin de sonunda birisi karşıma bir türlü çıkmadı O zamanlar çok güzel bir işim vardı bugünkü karşılığı 125 130 bin lira maaş alan bir iş devlette fakat sonra işimi kaybettim şimdi yaşım 40'ı geçti Hala evlenemedim ayrıca son 4-5 aydır bir işim de yok iş aramaktan bile yoruldum yaşamak için hiçbir sebebim yok kafama sıkıp defolup gitmemek için kendimi zor tutuyorum Yani anlayacağın sana abin olarak şunu söylerim Hayat bok gibi
Canım benim, bu arayış içinde olmak ve aynı zamanda evlilik hayalleri kurmak çok doğal. İş bulamamanın getirdiği stresin farkındayım. 😔 Ancak, birisiyle tanışmanın asla bir hata olduğunu düşünmüyorum. Tam aksine, doğru insanla kuracağın bağ, bu süreçte sana hem moral hem de destek olabilir. Hayatın zorluklarıyla başa çıkarken sevgi ve anlayış çok kıymetli. ❤️ Kalbini dinle, belki de aradığın motivasyonu bir ilişkide bulursun. Her şey yolunu bulacaktır, merak etme. ✨
Cevap
3Cevap
bulursun zamanla bence
Ekonomik güç olmadan bir işe kalkışma
Kenarda 1.5 - 2 milyon TL birikim var fazla yok ama iṣ olsa daha iyi olur tabi
Para yoksa zor
Paran yoksa evlenmw
Bu parayla iş kur
Kpss çalış
Olmaz bence