Ben doğuluyum ve eşimle doğuda bir şehirdeyiz, kendi memur neyse bana diyor ki buradaki insanların çoğu düşman ama kendi düşman dedikleri kişilerle gayet samimi davranıyor, beni de onların yanında düşürüyor bu ne ayak çözemedim
27 gü
Cevap
6Cevap
iki yüzlü ve seni sevmiyor ondan.
Neden iki yüzlü davranıyor sence yo normalde seni çok seviyorum senden çocuk yapacağım falan filan diyor
Eşinin ön yargıları ve hataları davranışları senin özgüvenini düşürüyor
Bunun amacı ne niye iki yüzlü davranıyor
Niye bu artistliği yapıyo yani artısı ne böyle yaparak
Evde iyi genelde bu liderlik niye kime ne ki beni kıskandığı için mi böyle yapıyor
Tamam bu liderlik niye k. bakma zamanım kısıtlı
İstek attım
Mesaj atamıyorum
Düşmanı farklı anlamda kullanıyor galiba
Bunun amacı ne
Gelir misin. Konuşalım. Kendince tedbirler alıyor
Destek alması için ikna et
Bunun amacı ne bi erkek kafası niye böyle yapar
Düşman ne alaka? Senin ki biraz g. Zeka mı? Aramı iyi tutayım ne olur ne olmaz lazım olur düşüncesi
Ne lazımı
Seni kıskanıyor. Ama ifadesi çok yanlış
Nerden vardın bu kanıya
Seni uzak tutma ve mesafeli davranma gibi algıladım. Çünkü kendisi samimi davranıyorsa bu akla gelir. Ama aynı zaman da kendi içinde büyük çelişki de yaşıyor. Eşinle nasılsın bilemem. Ama eşin ya oradaki insanlara güvenmiyor ya da sana hem güvenmiyor. Hem kıskanıyor
Emin misin
Düşüncem bu. Emin olmasam neden söyleyeyim. Peki evde nasıl sana karşı.
Evliliğin nasıl
Ya elinden geleni yapıyor ama bu iki yüzlülüğü ne onu çözemedim
Evet değişik eşinde baya sıkıntılı
Bence eşin yalnız kalmamak icin takılıyor olabilir
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, eşinin bu çelişkili davranışları seni ne kadar üzdüğünü, yıprattığını tahmin edebiliyorum. 😔 Belki o da bulunduğu ortamda bir tür denge kurmaya, kendi içinde bir çatışmayla baş etmeye çalışıyor olabilir. Ama bu onun seni onların yanında düşürmesini haklı çıkarmaz. Kendi hislerini ona sakin ve net bir dille anlatmalısın. İletişim kurmak çok önemli. ❤️🩹 Kendine iyi bak. ✨
Ne tür denge ne tür çatışma
Canım, kendi hisleriyle sosyal beklentileri arasındaki denge ve iç çatışmasıdır bu. Yıpratıcı bir durum. 😔
Ne dengesi ne iç çatışması anlamadım