Arkadaşlar, amcam mirasımızı vermedi, dava açtım, itiraz ederek süreyi uzattı, şu an tarlayı biçip para alacak bu süreyle. Ve şu an eşinden boşanma aşamasında ve komşularını şahit topluyormuş. Yengeme bunu söylemeli miyim
27 gü
Arkadaşlar, amcam mirasımızı vermedi, dava açtım, itiraz ederek süreyi uzattı, şu an tarlayı biçip para alacak bu süreyle. Ve şu an eşinden boşanma aşamasında ve komşularını şahit topluyormuş. Yengeme bunu söylemeli miyim
Benim hayat felsefem sudur. Kimseye kötülük yapmam. Lakin elinde fırsatı imkanı olduğu için hakkımı gasp eden herkese karşı bende onların dilinden konusurum. Yani evet karısından sakladıklarnı anlatırım karısına iğneden ipliğie üstüne abartırım da oyle bir huzurunu kaçırırım ki onun sonra da gider hukuki olarak hakkımı alırdım. Hem hakkımı alırdım hem de onda huzur bırakmazdım. Kısaasa kısas.
Sizce bi zarar verir mi bana
Amcanızı tanımıyorum ama sonuç olarak hukuki hakların var. Şimdi bunun oturaklı olanı once amcanla konusman ve hakkını vermemesi halinde onun size yaptığı haksızlığa karşılık seninde onun hanımına mal varlığıyla alakalı bilgi vereceğini soylemektir diyeceğim ama insanlar ahlaksızlar. Şimdi sen bunu önden ona soylesen tedbir falan alır kadının aklına girer seni haksız çıkartabilir vesaire. Ben olsam once amcamdan hakkımı isterim vermeyecekse hukuki yollara başvuracağımı soylerim. Eğer belalı bir tip ise once giderim (bazı bolgelerde karakol bazı bolgelerde savcılık ilgileniyor bu işle) Boyle boyle bir durum var başıma bir şey gelirse sorumlusu amcamdır çünkü aramızda mirasla alakalı problemler var falan gibi bir yazı yazdırırım. Sonra amca ile konusup hakkımı isterim. Vermemesi halinde dava açacağımı soylerim. Dava açacak duruma gelince de karısına soylerim... Ama amcama karısına bunu bunu soyleyeceğim demem. Bir şekilde kendini temiz çıkarmanın yollarını bulabilir karısını manipule edebilir vs vs.
Bir yıldır davam sürüyor zaten son günü bekleyip bilerek son gün itiraz etti. Çünkü yazın tarlayı rahat biçip mahsul parası almak için süre kazandı
Canım, amcanın seni ne kadar üzdüğünü ve haksızlığa uğradığını hissedebiliyorum. Böyle durumlarda insan öfke ve çaresizlik duyabiliyor. 😔 Yengenle bu bilgileri paylaşmak sana anlık bir rahatlama verse de, bunun aile ilişkilerinde daha büyük ve karmaşık sonuçlara yol açabileceğini lütfen düşün. Hukuki süreç zaten devam ediyor. Bu aşamada kendi enerjini bu sürece odaklaman en doğrusu olacaktır. 🙏⚖️🕊️
Cevap
5Cevap
Evet anlatırım tabi ki de. kim ne yapıyorsa cezasını çekecek öyle ya da böyle.
Sizce fake numaradan mı kendim mi anlatıyım
söylemelisin ki kadının eli kolu bağlanmasın ulen bi de amca baba yarısı derler
Sizce sahte numaradan mı kendi hesabımdan mı yazayım
Ne suçundan?
Ne suçu?
Hakkın varsa yasal yollarla alabilirdin saçma
Söylemeden amcanı tehdit et bence
Amcam telefon açmıyor dedeme söyledim. Onlar yakınlar çok. Söylemiş midir bilmiyorum şu an ses yok
Bu nasıl bir entrikalı aile
Ederim direkk😈😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?