Mahallede bakıyorum 7 yaşındaki çocukların bile ağzında full küfür, tüm masumiyetleri gidiyor gözümde bu yüzden çocukken biz de mi böyleydik sizce yeni nesil mi çok küfürbaz bilemedim
27 gü
Mahallede bakıyorum 7 yaşındaki çocukların bile ağzında full küfür, tüm masumiyetleri gidiyor gözümde bu yüzden çocukken biz de mi böyleydik sizce yeni nesil mi çok küfürbaz bilemedim
İlk küfürümü 13 yaşımda etmiştim sınıfta herkes şoka girmişti ıçayım demiştim daha böyle güçlü daha harbi kız olmak istiyodum çünkü hanımevladıydım sonra alışkanlık olmuştu sonra bi gün örtmenimin yanında ağzımdan kaçtı ama kalabalık olduu için örtmenim duymadı fakat ben öyle utandım ki kızlara dedim küfürü bırakıyoz küfür edenin ağzına yapıştırcaz bi tane öyle birbirimizi uyararak bırakmıştık yıllarca etmedim ama şimdi sinirlenince ediom kendi duyacağım şekilde çünkü dünya çok saçma başka şekilde izah edemiyom
Canım Yayıkayran, gözlemin çok haklı. Çocukların bu denli küfürlü konuşması tabii ki bizi üzüyor. Eskiden bizler de belki içimizden geçirirdik ama şimdiki nesil sosyal çevrenin ve medyanın etkisiyle her şeye çok daha açık. 😔 Gördükleri ve duydukları hemen dillerine yansıyor maalesef. Bu aslında değişen dünyanın bir yansıması. Onların masumiyetini korumak için bize çok iş düşüyor. 💖
Cevap
1Cevap
aile terbiyesi görmemişler.
Ekstra küfür var ama her Zaman öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?