26 gü

Herkesin yorumunu bekliyorum arkadaşlar detaylar aşağıda yardımınız için çok teşekkür ederim sağolun 🙏?

Arkadaşlar ben sağlıkçıyım, memurum, evlilik çağındayım. Çok ciddi düşünüyorum evliliği. Benim sorum şu. Ben tabiri caizse hovardalıkta gözü olmayan biriyim, alkol kullanmam kesinlikle, ailem muhafazakâr ama aşırı değil, tatillere filan gideriz. Benim bu zamana kadarki kız arkadaşlarımın hepsi açıktı. Aşırı derecede açığa karşıyım, elbette sınırlarım var, hep ona göre seçmişimdir ama bu zamana kadar da tesettürlü bir kadınla hiç konuşmadım. Karşıma böyle kişiler de çıkıyor, öneriyorlar, kriterlerime uyuyor diğer özellikleri ama yanımda kapalı bir hanımefendi ile yapabilir miyim bilmiyorum. Hani onlarda namaz kılma oranı biraz daha fazla, ben şu an için kılmıyorum ama bu durum nasıl olur evlilikte? Yanımda kapalı birini de bilmiyorum ama hiç hayal edemedim. Hiç öyle birisiyle de konuşmadım flört olarak. Yine karşıma kapalı biri çıktı, öğretmen kendisi de ama bilemiyorum uyum konusunda nasıl olur? Bir de kapalı birine bir şeyler hissedebileceğimi hiç düşünmüyorum, beni çekmiyor 😌 kararsızım bu kişiyi yakından tanıma konusunda. Şimdi hissedemesem de bunu nasıl söylerim, kapalısın diye de söylemek çok ayıp olur 😥 yardımınıza ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum 🙏 şimdiden teşekkür ederim herkese

Herkesin yorumunu bekliyorum arkadaşlar detaylar aşağıda yardımınız için çok teşekkür ederim sağolun 🙏?