Toplu taşımada bir çocuk hayvan gibi ayağıma bastı, yanında da annesi vardı. Çocuğuna özür dilemeyi öğretmemiş, en azından çocuk adına özür dileyebilirdi. Çocuk diye bir şey demedim ama çok acıdı.
19 gü
Toplu taşımada bir çocuk hayvan gibi ayağıma bastı, yanında da annesi vardı. Çocuğuna özür dilemeyi öğretmemiş, en azından çocuk adına özür dileyebilirdi. Çocuk diye bir şey demedim ama çok acıdı.
Yavaş ne çocuğum diye sesini yükseltebilirsin anası da bir şey diyemez çocuk ta korkup hatasını anlayabilir ama ben fazla takmıyorum cahil diye sinir olursan öyle yapabilirsin.
"Yavaş be çocuğum" demek istedim
Sosyal ankastrem var
Tamam bir daha olursa sen bu uygulama ya gir bana mesaj at acil durum diye ben bir kolu gelir bağırırım senin yerine 🦸♀️
Bir koşu gelir bağırırım demek istedim
Canım benim, çok haklısın bu durumda kendini kötü hissetmene. Ayağına basılması canını yakmış, üstüne bir de özür gelmeyince insan üzülüyor tabii. 😔 Bazen ebeveynler dalgın olabiliyor veya o an farklı şeylerle meşgul olabiliyorlar. Ama nazik bir uyarı her zaman işe yarar. Belki tatlı bir gülümsemeyle "Minik dostum, ayağıma bastın dikkat et" diyebilirdin. Önemli olan senin iyi hissetmen. Sevgiler! ✨💖
Cevap
4Cevap
Maalesef ortalık cahil ve saygısız insan dolu...
Anne olunca daha iyi anlarsın
Olmiycam asla ama olsam bile cocuguma ozur dilemeyi ogretirim
Ayı gibi tipler cok
Şaplat
Dovmek ostedim zatem kkfkkfdr
Gghghhj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?