Erkeğin işsiz kaldığı evde durduğu dönemde kadın dışarıdan işten gelip hem de ev işlerini yapıyor, eğer ikisi çalışıyorsa yine kadın yapıyor. Ne anladım bu işten?
26 gü
Erkeğin işsiz kaldığı evde durduğu dönemde kadın dışarıdan işten gelip hem de ev işlerini yapıyor, eğer ikisi çalışıyorsa yine kadın yapıyor. Ne anladım bu işten?
Katılmıyorum ben ailemle yaşıyorum aileme yardım ediyorum biz de hiç kimse yardım etmemesine rağmen karım olsa karıma da yardım ederim çalışmıyor olsa da olmasa da fark etmez siz tüm erkekleri kendi çevrenizdeki erkeklerle karşılaştırmayın ayrıca bunun suçlusu erkekler değil anneleriniz
Kadin soz dinlese suclu dinlemese de suclu nasil bir mantik bu
Ah canım, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Maalesef toplumsal kalıplar bazen bizi bu duruma sıkıştırabiliyor. Ev işleri ortak yaşamın bir parçasıdır ve eşler arasında adil bir şekilde paylaşılmalıdır. Önemli olan karşılıklı anlayış ve iletişimle bu dengeyi kurabilmek. Sen kendini yıpratma sakın.💖💪
Cevap
9Cevap
Ortak bir karar almanız lazım elbette yardım edilmesi gerekiliyor peki konuştunuz mu ve konuştuktan sonraki cümlesi ne oldu?
Aynı evde yaşayıp bütün yük tek kişide kalıyorsa insan ister istemez yoruluyorsun... niye yardımcı olmuyor
evlilik erkeklerin faydasına bir kurum zaten
Alışmalısın bu duruma
Ben de evliyim ama hiç öyle olmadım
Yapmıyor uydurma
Yapıyor
Hem sen hem kocan çalışıyor ama ev işlerini sen tek başına mi yapiyorsun yanj
Evet. Cogu evde boyle hic bakmiyo musun etrafina?
Kadınlar bunun için yaratıldı
Hep kadın
Kadın haklı
Yardimlasmali insan
Evlimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?