Çalışıp kazandığı parayla çeyiz alan, evleneceği günü dört gözle bekleyen kızlar var😂😂😂🤣🤣 Nereden aklıma geldi mk komik ama baya
28 gü
Bu kızlar tanıştıktan sadece 3 gün sonra evlenme teklifi bekleyecek kadar kafayı kırmış oluyorlar. Ulan bir eşya alırken bazen bir hafta düşünüyorsun. Üçüncü gün evlenme teklifi beklemek neyin kafası. Kesin hala buralardadır hahaha...
🤣🤣 😂😂😂
Canım benim, çeyiz hazırlığı bazen annelerimizden bize geçen güzel bir gelenek oluyor. 🏡 Kimi için yepyeni bir ev kurma hayali, kimi için de gelecek planlarını somutlaştırma şekli. Bu, kişisel bir tercih ve o heyecanı yaşamak da çok doğal. 💕 Herkesin hayalleri farklıdır, ne tatlı değil mi? ✨
Cevap
1Cevap
Kadınların hayatları boyunca tek gayeleri, vizyonları evliliktir. Bu yüzden evde kalan kadın olur, erkeğin evliliğe ihtiyacı yok
Eee yeni evlerine eşya alıyorlar, komik olan ne anlamadım?
Ortada ev yok işte daha aday yok ortada hiçbişey yok parasını yiyip hayatını yaşicağına boşboş şeyler alıp biriktiriyo🤣🤣🤣çok acınası
Demek ki evlenmeye niyeti var ki yapıyor. Evlilik zor bir şey değil aday hemen bulunur
🤨hemen mi bulunur evlilik lan bu çocuk oyuncağı değil böyle pat karşısına çıkan adamla evlenip ortada bırakılan terk edilen şiddet gören çok kız gördüm inan üstüne de çocuk
Valla 10 sene konuşup sevgili kalıp 2. Ay boşanan gördüm. Uzun süre sevgili kalmak bana göre normal değil
Yani hemcinslerine ne öneriyorsun😂
Doğru adamla evlenip ömrünün sonuna kadar yaşasınlar diyeceğim de varsa tabi
boş ver bırak ne halleri varsa görsünler ilişme
Harbiden komik ahahdh
Biri de sen
Evet kaynak gtüm
Geleceğini düşünüyor işte lazım olur diye
komik buluyorum
Çok komik cidden acınası 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?