24 gü

Çocuklarım hayatlarını kurana kadar evlenmemek mantıklı mı, sevgiliyle devam etmek sorun olur mu?

Ben Ağustos ayında eşimden ayrıldım iki çocuğum vardı benimleydiler ben ailemin yanında kalıyordum bazı sıkıntılar oldu çocuklarımı istemeye istemeye ağlaya ağlaya yurda vermek zorunda kaldım eski eşimin de hayatında biri var benim hayatımda da ama hep çocuklarımı görmeye gidiyorum arıyorum hiç ihmal etmiyorum ikimizin de hayatında birileri var ve karar verdim ileride durumumu düzeltip yanıma alacağım ve çocuklarım büyüyüp kendi hayatlarını kurana kadar evlilik falan yapmayacağım onlar kendi evlerine çıkıp kendi hayatlarını kurana kadar evlenmeyeceğim çocuklarımla yaşayacağım sevgili olarak kalırım çocuklarımla yan yana getirmem hiçbir şekilde ama kendi mutluluğumu feda edip evlenmeyeceğim çocuklarım için ama babalarında hiç böyle bir sorun yok asla benim yaptığım gibi fedakarlık yapmaz erkek çünkü ne bilir fedakarlığı anne gibi olamaz hiçbir baba ancak kendi uçkurunu düşünür ben çocuklarımı üvey anne eline bırakmamak için evlenmeyeceğim onlar kendi hayatlarını kurana kadar kararım bu?

Çocuklarım hayatlarını kurana kadar evlenmemek mantıklı mı, sevgiliyle devam etmek sorun olur mu?