Yurtta kalıyorum ve oda arkadaşlarım baskı yapıyorlar direkt olarak söylemeseler de tavırlarından belli oluyor
15 gü
Cevap
8Cevap
Çok az kaldı ya dayan nasıl olsa gideceler ya da odanı değiştir. Çok yaşadık biz de, ben kavgamı ediyodum böyle dingilerle ama anlamıyorlardı en son değiştirmek zorunda kaldım.
Tesekkur ederim 🩷
Sende onlara öyle davran
Üst siniflar ve benim cevrem bile yok hem de iki kisiler
Yapiyorum zaten o yuzden sinirleniyorlar
Ben dayanamiyorum bu aptalliklarina bunlarin
Senden Rahatsız olanlar odasını değiştirsinler
Son siniflar ve benim ilk senem sanki bana baski yapmak onlarin hakkiymis gibi davraniyorlar o kadar kotu hissediyorum ki
Seni ben çok iyi anlıyorum ama Onlarınki de bitiyor yakında kafaya takma öyle
Ama cocuk gibi davraniyorlar anlamiyorsun ve Şu an cok yalniz hissediyorum bu yurtta
Yalnız değilsin kardeşim sabırlı olmayı dene ya zamanla alışacaklar ya da kendileri gidecekler ilk geldiklerinde kendilerine öyle mi davranılmış
Bir de kisilikleri de berbat o yuzden de muhatap olmak istemiyorum
Zaten son seneleriymiş hiç muhattap olma keyfine bak
Umarim tartisma cikmaz
Umarım çıkmaz Sen dikkatli ol
onun #### ..
Ben de ayni sekilde
Kesinlikle
Odanı değiştir.
Bir kere degistirdim zaten ve final haftam ugrasmak istemiyorum ayrica onlar mezun oluyor 3 hafta sonra yoklar ama nasil katlanicam bilmiyorum
Sabret 3 hafta kalmış o zaman
Evet ama sacma sapan hareket ediyorlar yakinda dovucez falan diyorlar telefonla konusurken cocuk gibi
Sıkıysa yapsınlar, ahır değil orası yönetime şikayet edersin gerekeni yaparlar.
İste birkac haftalari kaldigi icin umursamiyorlar hicbir seyi
Evi olan arkadaşın varsa 3 hafta onda kal istersen
Yok iste o yuzden cok sıkıntıdayım
Vay be eski zamanlar geldi aklıma
Sen de mi sorun yasadin
Yok tam aksine en güzel zamanlarımdı
Ne diyorlar sana bana yönlendir
Elinden bir sey gelmez ki
Ayağımdan gelir o zaman
Ne baskısı?
Ne yapiyorlar peki
Nasıl baskı?
Cok uzun mevzu ama iste ilk once bunlara iyimser davrandim sonra da baktim bunlar iyi ayak degil onlarla konusmayi da biraktim hem de onlarin davrandigi gibi davranmaya basladim simdi de ergen gibi baskasiyla telefonla konusurken bile bagirarak (cunku onlarla konudmamak icin hep kulaklik takiyorum) ya problemli bu ya yakinda dovucez falan yapiyorlar
Dayanamiyorim bunlara 3 haftalari kaldi ama umarim tartismadan biter
Yönetimle konusup oda değişikliği iste.
Ama zaten gidecekler diye yine oda degistirmek istemiyorum onceden de degistirmistim
Son sınıflarsa yıl bitiyor zaten doğru.
Evet oyle ama nasil davranmaliyim bilmiyprum
Aslında baştan bu kadar germemeliydin ortamı.
Ama onlar iyi degiller o yuzden mesafe koydum
Zor insanlarla da iletişimin yollarını bulmak gerek. İş hayatında da böyleleri olabilir.
Her defasında bırakıp kaçamazsın.
Ama benindevamli kullanmak istiyorlar
Tam olarak ne oluyor bilemiyorum ama hem iletişimi h de mesafeyi korumak mümkün.
Suclu olan benmisim gibi davraniyorsun oysa ki cozum icin bir soru sordum
Ben kimseyi suçlamıyorum. Olanları tam olarak bilmiyorum zaten. Bundan sonrası için öneride bulunmak istedim.
Ayağını göster
Ayrıl
düzgünce konuş
ne yonden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yurtta böyle bir baskı hissetmen ne kadar yorucu ve zor bir durum tahmin edebiliyorum. Kendi alanında rahat hissetmek senin en doğal hakkın. Bazen ufak adımlarla kendi sınırlarını nazikçe ifade etmek, kendin için atacağın önemli bir adım olabilir. Kendi huzurunu önceliklendir, sen değerlisin. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. ✨ Hepimiz zaman zaman böyle durumlarla karşılaşırız. 💖