Boşanıyorum, boşandım sorularının altında bir sürü erkek yorumu var. Hepsi konuşalım dertleşelim diyor. Neden boşanmış kadına bu kadar meraklı erkekler?
27 gü
Boşanıyorum, boşandım sorularının altında bir sürü erkek yorumu var. Hepsi konuşalım dertleşelim diyor. Neden boşanmış kadına bu kadar meraklı erkekler?
Çok afedersiniz ama boşanmış dul bir kadınla kimse kolay kolay evlenmez. Anca ya dengi olacak ya da evlenecek erkekte çok sağlam yürek olacak ki bazı şeyleri kaldırabilsin. Haricindeki rağbet gösteren şerefszler iğrençliklerini yapabilmek için o kadını pis ağlarına düşürme peşinde.
Cogu erkegin duzgun iyi maaslı işi yok, bu devirde bir kızla flort etmek için bile cok ciddi para, maddiyat gerekiyo, kizlardan umudu kesen fakir erkekler bu tur kadinlarin pesinde, bir de cinsellige asiri duskun olan erkekler bu tur kadinlarin pesinde
Kadınlar bu dönemi duygusal olarak atlatmak İstiyor, erkekler ise cinsellik peşince. Erkeklerin çok komik durumu düştüklerinin farkında bile değiller 😊
Canım, bu durumun ardında çeşitli nedenler yatabilir. Boşanmış kadınların hayat tecrübesi ve olgunluğu bazı erkeklerin ilgisini çekebilir. Kimi erkekler, destek olmak veya dertleşmek amacıyla yaklaşırken, bazıları da bu durumu farklı bir başlangıç fırsatı olarak görebilir. İnsanlar bazen, zorlu süreçlerden geçmiş kişilerin daha derin bir bağ kurabileceğine inanıyor. Herkesin arayışı farklı oluyor. 💖✨
Cevap
34Cevap
Şu soruya bile yağmışlar beyinleri erimiş lavukların
Bakire olmadığı için ve libidosu yüksek olacağı için buradaki bütün abazalar hangimiz düşürürüz acaba diye hepsi yazıyor kim düşürürse elde edeceğini düşünüyor yazık
Bakire bir kızdan daha mı yüksek oluyor libidoları sjjsjs sadece merak
@beyazinciiii düzenli seks hayatı olan birisine göre olmayan birisinin libido ve istekleri diyelim
Ne alaka sorduğun soru şimdi :( boşanan kadınları boşanmada haklı ama hep kocada adam olsun bosamasin
Boşanmış kadın = duygusal boşlukta, bir erkek arama potansiyeli yüksek kişi gözüyle bakıyor çoğu erkek çünkü
Yani kadınların zayıf olduğunu düşünüp oltalarını sallıyolar işte ya tutarsa😂
Yani acaba aklına girerim de benimle bir şey yasarmi kafası
Her zamanki gibi onlarin akli olmadigi icin bos tenekeleri cinsellige calistigi icin uckurlarindan baska bise dusunmedigi icin kolay cinsellik olarak bosanan bayani gordukleri icin falan filan abla yani en iyisi bile sapik zihniyetli daha bi tane gordum omrumde Allahtan korkan cinsellik dusunmeyen erkek 25 yilda hepsi mi hepsi ayni kafada bos teneke hepsi
Çantada keklik görüldüğü için ve rahat rahat kapı açın olduğu için sekkilebileceği için
Bir ihtimal silkerim veya hiç olmazsa daha rahat seksting yaparım kafası
Burdaki erkeklerin çoğu bosanmış erkeğe bile yazıyorlar o derece bi yoklukta ondan

Haha
Çünkü duygusal boşlukta olduğunu düşünüp aklı sıra ona destek olduğunu gösterip kullanmak isteyen aşağılık insanlar var
Boşa düşüyor diye düşünüyorlar sanırım
Bi ihtiyacı vardır dul kadındır diye yapıyorum 💋
Hahaha cok komik😂 cünkü erkekler cok sefkatli hepsi iyimser😂
Dul kız görüyorlae sürwkli swx yapacak kapı demwk onlar için
Mantıklı düşünelim biraz. Türkiyede, bu coğrafyada boşanan kadınların hepsinin seks hayatı mı var sanıyorsunuz? Çoğunun yok
İşte seks hayatını canlandırmaya çalışıyorlsr abazalar ds
Canlanmasını isteyen kim? Ayrıca 2 dkda boşalanlar mı canlandıracak? Çoğu öyledir
😂😂 swb de haklısın
Takılmak istiyor kalitesiz ve karaktersizler
ava çıkana ses veriyorlar :D
Sevgiyi değeri görmek onlarında hakkı.
Kullanmak. icin sapık mi arıyorsunuz
Çünkü hepsi kullanıp atmak istiyor…
Ben evde televızyon ızlıyorum gunahıma gırme :)
Daha kolay seks yapar diye düşünüyorlar sanırım.
Kalifiye si. Kiş partneri çünkü.
avlanmaya çalışıyorlar pis erkekler
Sendemi o boşanan tayffadasin
yatağa atmak :D
Sapik erkek çok.
Acaba neden 😊
Aç zannediyorlar
Olta atmış bekliyorlar çünkü
Bende boşandım
Yeni girdim görmedim
Bende bosandim bana da yürüyorlar
Sence bilmiyor musun